GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Surpriză pentru Ienei » Va fi numit cetățean de onoare în comuna unde joacă acum UTA

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 17:35

Pe 22 martie, singurul antrenor care a condus o echipă românească spre titlul de Campioană a Europei, Emeric Ienei, a împlinit 80 de ani.

Fostul mare antrenor al Stelei a primit o propunere surprinzătoare din partea primarului comunei Șiria, acolo unde UTA joacă meciurile de pe teren propriu. 

"Vom aproba decernarea titlului de cetățean de onoare al comunei Șiria celui mai titrat antrenor român, Emeric Ienei, care, în urmă cu puțin timp, a împlinit o frumoasă vârstă.

Dorim să facem totul în fața suporterilor utiști și credem că evenimentul rămâne scris cu mare cinste în cartea de onoare a comunei Șiria și a județului Arad”, a dezvăluit Valentin Bot, primarul Șiriei, localitatea care o găzduiește pe UTA din această primăvară.

Pentru antrenorul Laurențiu Roșu momentul are semnificație aparte: mijlocașul de altădată debuta în fotbalul mare tocmai sub comanda lui Emeric Ienei. ”Îi transmit felicitări și numai bucurii în continuare! Mi-a fost de două ori antrenor la Steaua și am debutat cu dumnealui. Am avut foarte multe lucruri de învățat și am avut o relație foarte bună antrenor-jucător. Mă bucur că ne putem revedea după atâția ani”, a spus acesta.

Playtech: Ce a făcut Regina Elisabeta la doar 4 zile de la moartea Prințului Philip. Doamne, câtă putere are


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează