GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCREDIBIL

Tăcerea costă! » FIFA a plătit 5 milioane de euro irlandezilor după ce au ratat calificarea la CM 2010!

Thierry Henry
Thierry Henry

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 18:39

În toamna lui 2009, Irlanda a jucat barajul pentru calificarea la Mondialul din Africa de Sud împotriva Franţei, meci pierdut pe final de irlandezi.Trupa lui Raymond Domenech s-a calificat la Campionatul Mondial din 2010,  dar un gol marcat de Gallas, dintr-un henţ clar al lui Thierry Henry, a umbrit toată performanţa francezilor.

Acum, la patru ani de la acel eveniment, jurnaliştii de la "The Irish Sun" au venit cu o dezvăluire incredibilă, susţinînd că FIFA a plătit cinci milioane de euro Federaţiei de Fotbal a Irlandei pentru a nu mai face vîlvă în jurul golului marcat de francezi.

La acel moment, Irlanda a solicitat FIFA rejucarea partidei, însă cererea a fost respinsă, forul internaţional considerînd că nu are nici o bază legală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
itrobert
itrobert  •  16 Iulie 2014, 08:48
Postat de maistor_kokir pe 16 Iulie 2014, 03:16

nu ma intreb asta,ci cu atat mai mult, cum poate cineva demonstra tranferul banilor intre doua entitati ai unei organizatii mafiote ?

Nu te mai intreba... Articolul e prost scris ca sa genereze hituri. Probabil ca s-au transferat "legal" in termeni prevazuti de regulament si un ziarist de trei parale a deviat-o catre un subiect de "senzatie". Fii convins ca daca a existat acel transfer, el s-a facut la vedere.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  16 Iulie 2014, 03:16
Postat de itrobert pe 15 Iulie 2014, 21:14

Te intrebi cum a reusit cea mai mafiota organizatie de pe glob sa "premieze" o sucursala de-a sa? Fii convins ca statutul prevede infinite metode de plimbat bani de colo colo... Toata lumea tace pentru ca asa e la mafioti: Tacerea e de aur :). Poate daca taci azi primesti ceva in schimb maine... Oricum tot fotbalul asta e un circ; au ajuns sa joace echipe cu logoul caselor de pariuri pe piept... Cat sa fie mesajum mai clar de atat? Cat priveste caterinca din Romania, nici nu are sens sa ne mai amagim... Daca si asta se mai numeste fotbal, atunci apocalipsa e aproape de tot :). Gazetaria sportiva e pe masura prestatiilor de pe teren, daca nu chiar mai jos... Tara si neam de trei p

nu ma intreb asta,ci cu atat mai mult, cum poate cineva demonstra tranferul banilor intre doua entitati ai unei organizatii mafiote ?

cosminb84
cosminb84  •  16 Iulie 2014, 02:37
Postat de maistor_kokir pe 15 Iulie 2014, 18:54

as vrea sa stiu cum poate cineva demonstra ca fifa a virat in conturile irish federation cele 5 milioane, sub ce forma ? ... eu mai degraba as spune ca irlanda a ajuns la euro 2012 intr-un mod f f suspect,cu armenia la dublin, portarul adversarilor a fost eliminat pt un hentz,desi iera evident ca lovise cu pieptul ... iar apoi la baraj au pikat cu estonia ...evident ,la euro 2012 ,au terminat pe ultimul loc cu 0 p si cu infrangeri clare ...

simplu,calificandui la euro 2012 le-au dat bani ;) + bonus o calificare la turneu final european.jocurile lor sunt multe si murdare ;).totul neCORECT si legal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează