GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA SATELOR

GALERIE FOTO Tatăl lui Theo Rose este antrenor și a vorbit cu GSP: „Nu văd niciun oficial la meciuri”

Theo Rose/ foto Instagram @theorose +24   FOTO
Theo Rose/ foto Instagram @theorose

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 15:41 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 16:28

GSP a asistat zilele trecute la primele turnee județene din acest sezon, desfășurate în Prahova, la Blejoi și la Valea Călugărească. În Prahova sunt doar 8 echipe care joacă în Cupa Satelor, una dintre ele fiind cea din comuna Izvoarele, acolo unde antrenor este Ioan Diaconu, tatăl artistei Theo Rose.

Acesta este directorul Centrului Cultural Izvoarele, iar în timpul liber se ocupă de echipele de fotbal din comuna prahoveană. Theo Rose este cântăreață și jurat la „Vocea României” și este originară din Izvoarele.

instagram: @theorose
instagram: @theorose
instagram: @theorose
instagram: @theorose
instagram: @theorose
+20 FOTO

Tatăl lui Theo Rose, antrenor la Izvoarele

Diaconu a zâmbit când a auzit că Federația nu a putut să-i asigure salariul lui Boloni pentru că trebuie să finanțeze Cupa Satelor.

„Ar fi fost minunat ca FRF să investească în Cupa Satelor! Dar, după cum vedeți, jucăm cu veste de acum trei ani, nici mingi nu s-au mai dat. Apa, hrana pentru copii sunt aduse de părinți și de noi. Unii copii vin flămânzi la teren. Un băiețel mi-a zis că nu mai mănâncă trei zile, că a mâncat acum sandviciuri. Îți vine să plângi când auzi așa ceva!”, a spus Diaconu.

Este o competiție frumoasă, dar mă așteptam să participe mai multe echipe în Prahova, nu doar opt. Oficialitățile ar trebui să-și îndrepte mai mult atenția spre Cupa Satelor. Nu văd niciun oficial, care să-și noteze cei mai buni copii.

- Ioan Diaconu, antrenor comuna Izvoarele

Tatăl lui Theo Rose este antrenor și a vorbit cu GSP: „Nu văd niciun oficial la meciuri”
Ioan Diaconu

Citește și:

Sportiva acuzată că pozează prea provocator le răspunde contestatarilor: „Acest lucru se întâmplă doar în zilele libere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  28 Octombrie 2022, 21:14

Nici nu am citit articolul, am intrat doar pentru pozele cu Theodora. E frumoasa, nu am ce zice, desi la unele capitole lasa de dorit. Ceea ce imi place la ea sunt trasaturile ei de papusa cu parul lung si faptul ca e foarte stilata si eleganta. O fi ea mica de inaltime, 1,60 cm dar are un corp de zeita, acest lucru se poate observa usor.

Florin100
Florin100  •  28 Octombrie 2022, 20:15

Concluzia: In Romania anului 2022, copiii mor de foame La Propriu, iar politicienii, NU vor sa dea o lege prin care sa le asigure si lor o masa calda pe zi prin intermediul scolilor. Ciolacu, seful celui mai mare partid politic din Romania, ii asigura pe milionarii de carton ai Romaniei, sa stea linistiti, ca le da moca de la stat, tot ce vor. Dupa ce milionarul piperean a pus mana gratis pe cel mai mare brand al Romaniei(brandul Steaua) si a facut banii din schimbul de terenuri cu armata, acum vrea moca si stadionul. Asta-i Romania lucrului bine facut pentru smecheri(a se citi, hoti)!

dobrin
dobrin  •  28 Octombrie 2022, 17:10

„Nu văd niciun oficial, care să-și noteze cei mai buni copii.” Asta pentru ca la noi selectiile se fac pe pile, iar cei din Cupa Satelor n-au asa ceva. Rezultatele se vad la nivel de cluburi si de Nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează