GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VIOLENŢĂ

Tînărul handbalist înjunghiat în gît ar fi victima unor clanuri de romi din Suceava!

sursă foto: rtv.net
sursă foto: rtv.net

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 15:32

UPDATE Agresorul tînărului, în vîrstă de 30 de ani, a fost ridicat din comuna natală Şcheia în cursul acestei dimineţi.

UPDATE
Se pare că Beniamin Maruseac n-ar fi intrat întîmplător în conflictul care îi putea fi fatal. Tînărul handbalist are un frate mai mare ajuns în detenţie ca urmare a mai multor conflicte cu clanurile de romi din oraş. Surse susţin că aceştia l-ar fi urmărit pe tînărul handbalist pentru a plăti o poliţă familiei şi agresiunea ar putea fi o răzbunare.

UPDATE Agresorul tînărului, în vîrstă de 30 de ani, a fost ridicat din comuna natală Şcheia în cursul acestei dimineţi.

UPDATE Se pare că Beniamin Maruseac n-ar fi intrat întîmplător în conflictul care îi putea fi fatal. Tînărul handbalist are un frate mai mare ajuns în detenţie ca urmare a mai multor conflicte cu clanurile de romi din oraş. Surse susţin că aceştia l-ar fi urmărit pe tînărul handbalist pentru a plăti o poliţă familiei şi agresiunea ar putea fi o răzbunare.

UPDATE Antrenorul Bogdan Macovei pentru GSP.RO: "E un elev exemplar, nu mi-a lipsit de la antrenament decît de vreo două ori, dar motivat. E un tip liniştit, nu e conflictual".


Un nou caz Marian Cozma a fost aproape să se producă noaptea trecută într-un club din Suceava. Un tînăr handbalist, Beniamin Maruseac, a ajuns pe masa de operaţie după ce a fost înjunghiat de două ori, la nivelul gîtului şi al urechii în clubul Ranch din Suceava.

Sportivul de 17 ani a fost implicat într-un conflict dintre două grupuri aflate în club şi în urma incidentului a fost rănit grav. Ajuns la spital, a fost operat de urgenţă, iar starea sa e momentan stabilă. Este internat la Spitalul Judeţean Suceava.

Handbalistul este elev la "Liceul cu Program Sportiv Suceava".

Agresorul a fost prins de poliţie duminică dimineaţă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
dorelu
dorelu  •  24 Septembrie 2012, 00:21
Postat de emainter pe 23 Septembrie 2012, 14:20

tziganii au mai bine de 1000 de ani de cind sunt in europa. ce putem noi face pentru ei? greu de spus. din pacate in europa cuvintul roman e sinonim cu tzigan.

poate este sinonim cu numele tau ! ce putem face ? ceea-ce hitler a facut ! lacustele se vor inmultii tot mai mult ! ori anarhie ori ordine si disciplina ! sa fie legi speciale pentru tzigani si sa le de-a ani grei de temnita ! mai ieri au dat cu pietre dupa turisti ! ai fost si tu pe acolo ? daca esti sinonim cu ei este posibil ! aaa ! imi vei spune ca esti plecat si nu mai ai treaba ! santem un popor de lasi si rahati care preferam sa fim altceva decat ce santem chiar si dupa o luna-doua de italia, spania etc !

emainter
emainter  •  23 Septembrie 2012, 14:20

tziganii au mai bine de 1000 de ani de cind sunt in europa. ce putem noi face pentru ei? greu de spus. din pacate in europa cuvintul roman e sinonim cu tzigan.

darfcar
darfcar  •  23 Septembrie 2012, 13:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

hai ca poti mai mult

Vezi toate comentariile (26)
Comentează