GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Țiriac a anunțat când va fi gata construirea unui nou patinoar: "Asta mi se promite"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 20:31

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că patinoarul pe care intenţionează să-l construiască pe un teren în Otopeni va fi gata la 1 august.

"Singura treabă care mi se promite, că pe 1 august, la Otopeni, este gata terenul de hochei şi copiii şi juniorii pot să intre pe el. Nu ştiu al cui o să fie, al fundaţiei de hochei, a federaţiei de hochei, al fundaţiei olimpice, careva care poate să-l ducă mai departe, că vor fi costuri în fiecare zi. Asta mai fac, pentru că m-am făcut de râs acum trei ani.

Nu se poate face baza de care am vorbit, nu sunt fonduri de la Comuitatea Europeană şi în situaţia asta nu se mai face nici bazinul olimpic, nici academia de tenis. Pe ăsta îl fac. Nu mai costă două milioane, pentru că e o altă calitate, în loc de fier am pus lemn, costă trei. Îl las bucureştinilor şi cu asta am terminat", a declarat Ţiriac, conform News.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  10 Martie 2016, 11:19

Dumbojet luați L ma pe pinguinu vostru cu freza si costum de dictator african.

dumbojet
dumbojet  •  10 Martie 2016, 00:33
Postat de ciuleavvictorms pe 10 Martie 2016, 00:09

talpan te ghideaza? bravo....

Nu ma ghideaza nimeni. Pur si simplu vad ca patronii de cluburi nu sunt deloc interesati de sport iar ei spun asta si pe fata. Eu nu vreau sa ia Armata clubul de la Becali. Doar ca mi-ar placea sa conduca clubul un om de sport si sa fie iar tot clubul la un loc si cu numele lui, Steaua.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  10 Martie 2016, 00:09
Postat de dumbojet pe 09 Martie 2016, 23:39

Daca m-ar chema Ion Tiriac sau as purta numele unui alt sportiv de asemenea valoare si as sta pe margine, eu nu as mai iesi pe strada de rusine. Cum este posibil ca sa devina patroni de cluburi, tipi ca Becali, Borcea, Ioan Niculae, etc., adica oameni care nu au nici in clin nici in maneca, cu nici un sport iar oameni cu bani si formatie sportiva, ca Ion Tiriac sa stea deoparte si sa construiasca cate un patinoar "de 3 milioane" o data la 30 de ani ? Vino domnule si ia locul lui Becali (chit ca ai fost dinamovist, te "iertam" pentru greseala asta) si fa ceva pentru sportul romanesc. Uneste toate sectiile clubului steaua si sustine tot clubul asta, care chiar merita sa mearga mai departe.

talpan te ghideaza? bravo....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează