GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Tolontan la Europa FM » Cât de sigur este laboratorul IGSU? Ce se întâmplă cu materialele de construcţie testate acolo?

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 09:41

Azi dimineaţă la Deşteptarea la Europa FM, Cătălin Tolontan a rezumat cazul stadionului Naţional.

"Diferenţa dintre stadionul închis şi stadionul deschis este diferenţa dintre consumator şi cetăţean pentru că dacă oamenii nu se informau şi nu discutau stadionul era şi astăzi închis. Practic, Arena Naţională a fost închisă degeaba de vreme ce rezultatele laboratorului din Italia sunt mult mai bune decât cele IGSU.

Întrebarea care se pune acum este şi mai importantă decât cea a unui singur stadion: zecile de materiale de construcţii testate într-un singur an în laboratorul IGSU sunt testate corect sau nu?!

Putem să mizăm pe acele analize «pentru că la Stadionul Naţional de două ori ele au fost greşite faţă de cele ale laboratorului superior acreditat din Italia. Cred că este logic ca după ce se lămuresc şi ei şefii de la IGSU să ofere publicului şi celor din industria construcţiilor un răspuns».

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
mircea1957
mircea1957  •  15 Martie 2016, 19:55

FRF a aetimat o gaura in buget de cca 300 000 Euro (al FRF). Nu am vazut nici o estimare a Primariei capitalei privind gaura din bugetul local, Alta incompetenta, unde Primarul interimar se ascundea dupa o legislatie si proceduri pe care probabil ca nu le intelegea. Dar pe termen lung cat s-a pierdut oare? Cate milioane de euro? Si imaginea Romaniei crede cineva ca poate fi evaluata in momentul de fata, imaginea generata de ISU si Primarie. Pasarea pisicii este sport national, si s-au gandit sa-l practice pe cel mai nou si modern stadion al Romaniei. Propun Comitetului Olimpic sa promoveze acest sport la Olimpiada, ca sigur am fi Campioni Mondiali, detasati!

mircea1957
mircea1957  •  15 Martie 2016, 19:36

Sa va spun eu cat de sigur este laboratorul ISU. Este la fel de sigur asa cum au fost tinerii de la Colectiv in momentul izbucnirii incendiului. Laboratorul ISU este definitiv discreditat. "Specialistii" de la acest laborator, ca si intreaga conducere ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Asta daca inteleg sensul acestui cuvant ONOARE! Laboratorul ISU, ca si intrega conducere si aparatul de avizare/autorizare si-a deposit atributiunie si competentele. Au testat un material agrementat UE si cu certificat UE, testat intr-un laborator recunoscut de Uniunea Europeana. Rezultatul lor : nu este sigur la foc, atat timp cat toata UE spunea ca este. La primele teste, desi rezultatele erau bune, "specialistii" au incadrat gresit materialul. testele ii contraziceau. In 2016, au avut grija ca testele sa-nu-I mai contrazica. Dar, au venit testele de la un laborator de grad superior, care le-au infirmat pe ale lor! De ce ati incercat sa falsificat? Din incopetenta, din ignoranta, sau erau alte interese? Rezultatul, o mare gaura in bugetul Municipiului Bucuresti, in bugetul contribuabilului roman. Pe asta cine o plateste? Punem iar batista pe tambal?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează