Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 16:24

Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a vorbit azi într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV despre libertatea presei de exprimare, în contextul atentatului de la Paris.
Jurnalistul consideră că "libertatea de expresie nu se termină acolo unde începe capacitatea cuiva de a se ofensa" şi că, în opinia sa, nu există o exagerare a jurnaliştilor şi nu putem vorbi despre rolul lor ca ”agenţi provocatori”.

”Pe de altă parte, asaltul aşa zis moral asupra musulmanilor este unul fals”, crede redactorul şef al ziarului. "Observ şi în România multe voci care susţin că aceşti musulmani, de vreme ce vin în oraşele noastre şi în ţările noastre, ia să pună mîna şi să respecte întru totul regulile noastre. Aceast fel de a gîndi nu transmite o cultură a diferenţei!

Toleranţa nu înseamnă să tolerezi pe cineva pentru că nu ai încotro sau să o faci scrîşnind din dinţi. Toleranţa înseamnă să înţelegi ca omul acela este diferit în foarte multe feluri, de exemplu că se imbracă sau se roagă sau munceşte diferit", a mai spus jurnalistul.

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'