DIVERSE  ·  PRESA SPORTIVĂ

Tolontan vs Georgescu » O dezbatere despre presa sportivă ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Presa sportivă online şi cea de televiziune provoacă dezbateri aprinse nu numai printre cititorii Gazetei, ci chiar între jurnalişti. Unii condamnă modul în care este prezentat sportul în varianta online, în timp ce alţii apreciază travaliul depus pentru prezentarea noutăţilor în timp real! Cătălin Tolontan şi Adrian Georgescu se află pe poziţii diferite legate de modul în care arată presa sportivă în prezent. Citeşte opinia fiecăruia dintre ei şi intră în dezbatere.

ADRIAN GEORGESCU

"Presa sportivă are mari probleme. Le pot rezolva actriţele porno şi Kemy Curiosul? În presa sportivă de după 1990 au existat titluri geniale – cum ar fi cel dat de Evenimentul zilei după Gala Hagi: “11 fără 10″ -, dar şi unele care s-au tipărit de sute de ori, precum “Mai buni după pauză!”, “KO sau OK?”, “Şi-au dorit mai mult victoria”. Au fost gafe superbe (“Lotul de polo al României în ordinea numerelor de pe tricouri”), a existat chiar şi o perioadă de aur a explicaţiilor foto, care nu explicau nimic, dar care se constituiau în mici exerciţii de pătrundere în mintea personajului, în genul “Claudiu Răducanu pare a spune …”.

Dacă pe vremuri punctele de suspensie erau cojile de banană pe care alunecau titlurile banale, astăzi parantezele sunt cârjele de care se sprijină orice poantă şchioapă".

Citeşte blogul acuzării pe adriangeorgescu.ro! :D

 

CĂTĂLIN TOLONTAN

"Citiţi-l pe Adrian Georgescu! Vă rog, citiţi-l! E talentat, are umor şi a ajuns la episodul o mie din ciclul “Presa sportivă, în care şi eu scriu, e de rahat!”.

De rahat, de rahat, dar această presă găzduieşte săptămînal critici la adresa ei, făcîndu-şi sieşi doar concesia de a avea, uneori, opinii diferite de cele ale acuzatorilor ei profesionişti. Măcar atît! Această presă produce zilnic ştiri relevante pentru televiziuni, reportaje emoţionante cu foşti mari sportivi, interviuri care stîrnesc dispute şi, în general, o dezbatere despre sport. Această presă sportivă, nu alta!, a luptat împotriva blaturilor şi a mai făcut şi face cîteva investigaţii, ca să se afle în treabă, evident".

Citeşte răspunsul integral pe tolo.ro! ;)Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (24)
savibratescu  •  13 Ianuarie 2011, 06:00

REVOLUTIE in fotbalul romanesc.LIGA 1 cu 20 ,douazeci cluburi pro,de ACUM,pregatite pt sezonul viitor,IULIE ,2.011 di VARA.asa SALVAM fotbalul romanesc ACUM,IMEDIAT.

savibratescu  •  13 Ianuarie 2011, 05:57

REVOLUTIE in fotbal-ul romanesc.LIGA 1 cu 20,douazeci cluburi,pro,de ACUM.pt sezonul viitor,din VARA,IULIE din acest an,2.011.vor retrograda,4,patru si vor promova din LIGA B,6 SASE,cluburi INDEPENDENTE total fara a mai fi SATELITII cuiva.s-au vor cadea doar 2,doua si vor promova din LIGA B,4 patru.din VARA,IULIE,toate match-urile se vor juca seara tarziu,in NOCTURNA,la ora 22;00,ca-n SPANIA.

savibratescu  •  12 Ianuarie 2011, 06:54

REVOLUTIE in fotbalul romanesc.singura solutie;LIGA 1,cu 20,douazeci cluburi pro.din VARA,IULIE,din acest sezon,2.011-12.vor retrograda 2,doua,vor promova 6,sase.din LIGA 2,LIGA B,LPF2..fotbalul romanesc,e in colaps,faliment,conducerea LPF si frf,e in colaps.echipa nationala e in faliment,si conducerea e in faliment.Singura SOLUTIE.RAS TOT si frezat.OAMENI NOI COMPETENTI,epuizatii,satiuii,imbogatitii ,milionarii pe spinarea REVOLUTIEI,out,la PENSIE.PORNIT dela zero cu legi OCCIDENTALE,SANATOASE

Vezi toate comentariile (24 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1