GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Tonciu şochează pe Facebook: "Urăsc oamenii care provin dintr-o altă rasă. Le-aş da foc!"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 11:17

Întoarsă din nou în braţele lui Nicolae Mitea, Andreea Tonciu s-a gîndit să pornească alte războaie pentru a rămîne în centrul atenţiei.

Fotomodelul a lansat un atac rasist pe contul ei de Facebook împotriva tuturor persoanelor de altă rasă.

"Urăsc oamenii care provin dintr-o altă rasă, dacă aş putea le-aş dat foc, să ardă ca nişte şobolani, să nu mai existe pe pământul românesc, să dispară, că ne-au făcut ţara de râs!", a scris Tonciu pe pagina ei de Facebook, potrivit click.ro.

Iubita lui Mitea nu a explicat dacă se referă la persoanele de etnie rromă sau persoanele de altă culoare, dar atacul său i-a şocat pe toţi prietenii din lista sa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ameriknujr
ameriknujr  •  28 Mai 2012, 13:15

si noi tie ti-am da foc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează