GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VEDETE

Transferuri între Superkombat şi Hollywood? » Luptătorii români ar putea deveni vedete de cinema :)

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 20:58

Unul dintre idolii tinerilor din anii '80, americanul Christopher Atkins, celebru pentru rolul din "Laguna Albastră", s-a aflat la finalul săptămînii trecute în România, pentru a fi prezent la petrecerea organizată de promotorul Eduard Irimia, însă a pus ochii pe sportivii din circuitul Superkombat. 

Managerul actorului s-a arătat interesat pentru a semna un contract cu actualul campion Superkombat la categoria super cruiser, Andrei Stoica, pe care îl consideră ideal pentru filmele de acţiune.

"Mă onorează interesul dînşilor, întotdeauna mi-am dorit să joc într-un film", a spus Andrei, care a mai fost aproape de o producţie cinematografică, în urmă cu un an, cînd trebuia să-l interpreteze pe legendarul Andy Hug într-un film biografic.

Un alt star al promoţiei conduse de Irimia, Benjamin Adegbuyi, are deja un rol la activ, în urmă cu trei ani, atunci cînd a jucat în "Forced to Fight" alături de Peter Weller şi Gary Daniels.

De altfel, Adegbuyi a glumit cu Atkins, pasionat de skandenberg, şi chiar l-a provocat la un meci, încheiat la egalitate spre amuzamentul celor prezenţi.

Vrea să vină la gală

Vizita-fulger a celui care a mai jucat în "Dallas" şi "Dracula Rising" nu a rămas fără urmări deoarece acesta şi-a arătat intenţia de a asista în perioada următoare la una dintre galele puse în scenă de Eduard Irimia.

"Pînă acum le-am văzut doar la televizor, însă poate voi ajunge chiar la cea de pe 2 august, în funcţie de program. M-a impresionat ambiţia lui Cătălin Moroşanu, chiar ţin să-l văd şi pe viu", a spus Atkins, care a petrecut week-end-ul pe litoralul românesc al Mării Negre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează