GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BACĂU

Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a fost adus la Bacău

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 22:18

Trupul neînsufleţit al fostului primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a fost adus astăzi la Bacău, fiind depus la Academia de tenis EMD.

"Am aflat că sicriul a ajuns în Bacău. Chiar acum mă îndrept şi eu spre locul unde a fost depus", a spus Chivorchian conform Mediafax.

Mîine, sicriul va fi depus la o capelă din centrul oraşului, iar înmormîntarea va avea loc marţi, de la ora 12:00.  Fostul primar al Bacăului a încetat din viaţă sîmbătă dimineaţă, la Viena.

"Nimeni nu se aştepta, nici medicii de la Viena. Am vorbit cu el vineri, la ora 17:00, şi urma să facă un tratament mai dur", spunea avocata familiei Sechelariu, Nicuţa Cîţu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
grande.balaci
grande.balaci  •  18 Februarie 2013, 00:49

sincere condoleante familiei indurerate....aviz fumatorilor,nimic nu este intamplator!

michele89
michele89  •  18 Februarie 2013, 00:18

acum e fericit si nea`gigi,a scapat de datoria care o avea

spinoza
spinoza  •  18 Februarie 2013, 00:12

Nu vreti sa-l lasati in pace sa se odihneasca? Atunci neaparat sa scrieti si de parastasele de 40 de zile, de juma' de an, de-un an, de doi etc. O sa arate ziarul vostru ca necroloagele ziarelor de publicitate!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close