GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Momente șocante » Tudor Gheorghe, drogat cu heroină și dezbrăcat în cadă: „Dădeam din mâini, mi s-a rupt filmul!" » Incredibil ce a urmat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 00:00 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 01:18

Tudor Gheorghe, muzician, poet, cântăreț și compozitor, a venit în studioul Gazetei Sporturilor la „Prietenii lui Ovidiu", pentru o ediție explozivă ce va fi difuzată în această seară, de la ora 20:00. Artistul în vârstă 75 de ani a povestit un episod incredibil din cariera sa: cum a depășit orele de coșmar după ce s-a drogat cu heroină în Statele Unite ale Americii!

  • Interviul eveniment integral e ASTĂZI, de la ora 20:00, pe VIDEO.GSP.RO și pe paginiile de Facebook și de YouTube ale Gazetei Sporturilor;

- Maestre, am auzit că ai o poveste ciudată, dar interesantă, din America. Ce-ai făcut?
- A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor... Și m-au întrebat: "Vrei să vezi cum e?". Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat.

- Te-ai lăsat pe mâna lor?
- Ovidiu, nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie.

- Și-ai dormit în cadă?
- M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce... Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola". M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?". „Nenorocire!".

- Și ce Dumnezeu ai făcut?
- Mi-au zis așa. „Avem două variante. Ori mai facem o doză mică și-ți ia durerea cu mâna, ori bei ca pe bere sticla asta de whisky". „Să nu mai văd chestia aia cu seringă. Dă-mi whisky-ul". Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost!

+13 FOTO

Diseară, de la ora 20:00, o oră excepțională cu Tudor Gheorghe în studioul lui Ovidiu Ioanițoaia! Dezvăluiri incredibile din cariera lui Tudor Gheorghe. O oră de colecție ce nu trebuie ratată, în care aflăm:

  • Cum a trăit fără tată care a fost condamnat la 22 de ani de închisoare
  • Ce probleme a avut în timpul studiilor și cum și-a declarat tatăl dispărut
  • De ce i-au fost interzise spectacolele și ce ordin a dat Elena Ceaușescu
  • Cum l-a cunoscut pe Nicolae Ceaușescu la o serbare de Zilele Recoltei
  • Povești despre Universitatea Craiova, amintiri de la antrenamente și meciuri
  • Ce sporturi a făcut și la ce se uită acum la televizor
  • Ce părere are despre Simona Halep, Gică Hagi și Gică Popescu
  • Mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale și selecționerul Mirel Rădoi
  • Povești neștiute dintr-o carieră impresionantă ale maestrului.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare la 31 de ani de la Revoluție: „Am căutat sacii cu cadavrele soților Ceaușescu! I-au aruncat în Ghencea, din elicopter!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
mateiserban
mateiserban  •  22 Octombrie 2020, 07:39
Postat de danielp0tc0varu pe 22 Octombrie 2020, 00:56

Un pupincurist mizerabil , un om de nimica , care a facut si face mult rau , prin actiunile sale.

Lasa ma ca ati facut voi, capitalistilor. Ca nu v-a convenit ca lumea il iubea pe Ceausescu, dar va convine acum ca avem mainile patate cu sangele a mii de avorturi in fiecare an de care vom da socoteala pe lumea de dincolo si familiile noastre au ajuns destramate total, cu femei care sar din pom in pom

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Octombrie 2020, 03:43

2 mincinosi, unu minte, altul profita de ocazie. jenant. psihologi fara diploma. mai bine intrebai care e Steaua

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Octombrie 2020, 03:41

Muicaaaa, luai heroina/ Si mi-o injectai in vena/ S-in cada, langa veceu/Ma dezbracai la ***//Dam din maini ca Ceausescu/Pe care inca-l iubescu/Si-n ninsoarea argintie/Adormii pe loc, fratie :) :) :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează