GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TELEVIZARE

TVR, aproape de a pierde și drepturile de a transmite Olimpiada! "Nu mai există nici bani de benzină"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 13:02

Organizaţia Europeană a Televiziunilor Publice (EBU) a început demersurile pentru eliminarea TVR din organizație, din cauza datoriilor de 16 milioane de franci elvețieni acumulate de televiziunea publică.

Dacă va fi exclusă din EBU, Televiziunea Română va pierde accesul la serviciile organizației, inclusiv pe cele de a transmite Campionatul European din Franța și Jocurile Olimpice de la Rio.

EBU a retras deja dreptul României de a participa la concursul Eurovision 2016.

"La fel de grav ca neparticiparea României la Eurovision este ceea ce se întâmplă acum în TVR. Nu mai există nici bani de benzină pentru maşini să meargă în ţară să filmeze pentru ştiri. S-a ajuns la fundul sacului. EBU începe demersurile de eliminare a TVR din organizaţie", a declarat fostul director interimar al TVR, Irina Radu, citată de site-ul Televiziunii Române.

Termenul limită oferit de EBU României pentru plata datoriilor a expirat ieri. Pe site-ul oficial al organizației se notează faptul că, doar în ultimul an, au fost trimise patru scrisori către guvernul român, pentru restructurarea datoriei care s-a adunat de la începutul anului 2007, însă oficialii români nu au oferit vreun răspuns.  

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
red77
red77  •  22 Aprilie 2016, 15:42

pai tot lauda lumea DNA asta dar vad ca astia sunt axati pe alte cai . la TVR se fura ca-n codru de 25 de ani dar nimeni n-a fost niciodata tras la raspundere. acum astia care sunt se vaita ca ei n-au ce fura nu ca-i doare in cot de ORA DE MAGHIARA de exemplu

883137071780494
Doina Suciu  •  22 Aprilie 2016, 15:42

hotii sau amatorisme: dovada locala. TVR Targu-mures, 56 de angajati, 46 cu liceul, doar:)4,697 milioane lei cheltuieli, 3,52 milioane lei cheltuieli cu salarii,255.000 lei onorarii colaboratori,Total venituri: 624.000 de lei. Asta inseamna sa fii mafiot:) cheltuiesti de 7 ori mai mult decat incasezi si majoritatea banilor se duc pe salariile bugetarilor cu un amarat de liceu.

blochin
blochin  •  22 Aprilie 2016, 15:26

Nu e de mirare. 60% din angajati iau salar si de la servicii. Vorba lui Banciu, daca strigi "mama" la TVR in curte se strang vreo 2.000 de femei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează