GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERLIGA INTERNAȚIONALĂ

UEFAntasticii s-au reunit și sunt gata pentru un super-turneu la București

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2017 13:29

Foștii jucători ai Stelei, Petre Marin, Sorin Ghionea, Stelian Stancu și Gigel Coman, nu au renunțat la fotbal și și-au format propria echipă dedicată fotbalului mic, Partizan București, care face senzație în Liga Prieteniei.

Partizan este deja calificată la Superliga Internațională București, care va avea loc între 14-16 iulie, și unde se vor confrunta echipe din 5 țări.

În total, nu mai puțin de 64 de formații, câștigătoare ale campionatelor regionale din Liga Prieteniei, cele mai bune din București și campioanele din Tunisia, Bulgaria, Camerun și Moldova, sunt așteptate să ia startul pe 14 iulie la competiția care oferă un premiu record de 5.000 de euro câștigătoarei. Meciurile se dispută în sistem 5+1 pe durata a două reprize a câte 20 de minute.

„Competiția e deschisă, iar în afara echipelor deja calificate în urma meciurilor din diversele campionate Liga Prieteniei, înscrierea este deschisă și altor formații”, a declarat Nicoleta Bojica, președintele Ligii Prieteniei.

Marin, Ghionea, Stancu și Coman nu sunt singurii foști jucători din Liga I care joacă în Liga Prieteniei. Răzvan Radu, Alexandru Ioniță, Ionuț Bălan, Dorel Stoica, Epaminonda Nicu, Doru Bratu și Constantin Schumacher sunt și ei prezenți la formații care aspiră la calificarea la turneul final. În total, în competiție sunt angrenați peste 4.000 de jucători din toată țara.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează