GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Ultimele noutăți în Dosarul Transferurilor » Frații Becali și judecătoarea Geanina Terceanu au recunoscut acuzațiile de mită!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 17:33

Geanina Terceanu, judecătoarea din Dosarul Transferurilor, a recunoscut că a luat mită de la Cristi Borcea și frații Ioan și Victor Becali.

Dacă în 4 luni fostul magistrat spunea că cei 10.000 de euro primiți de la Cristi Borcea reprezentau un cadou, acum Geanina Terceanu recunoaște că a primit banii pentru a da o decizie favorabilă în Dosarul Transferurilor.

"Mențin declarația dată în fața procurorului. Îmi pare rău, asta e. Recunosc în totalitate acuzațiile și îmi însușesc toate probele adunate de DNA și nu le contest. Toate aspectele legate de locuri, momente și împrejurările în care s-au oferit sumele de bani către Geanina Terceanu corespund adevărului.

Geanina Terceanu a venit însoțită de un strănepot machedon, un spărgător de case. Dacă el nu ar fi fost machedon, ea nu ar fi intrat niciodată în curtea noastră. M-am întâlnit cu ea și la stadionul Ghencea. În două rânduri, i-am dat lui Manole sume de bani, care venise cu ea, și presupun că banii au ajuns la judecătoare. Banii au fost dați pentru a primi o soluție favorabilă în Dosarul Transferurilor", a spus Ioan Becali în sala de judecată, conform Agerpres.

Geanina Terceanu a recunoscut acuzațiile care i se aduc și a oferit și câteva explicații în acest sens.

"Menționez că am primit 185.000 de euro de la frații Becali și 10.000 de euro de la Cristian Borcea. Cred că în cursul anului 2009 l-am cunoscut pe denunțătorul Teodoris Manole, care mi-a spus că îi cunoaște pe cei doi inculpați și a menționat că sunt rude. Mi-a spus că îi poate aborda cu privire la dosarul transferurilor. Discuția s-a purtat la un restaurant ce aparținea denunțătorului", a spus Terceanu.

SITUAŢIA "LOTULUI TRANSFERURILOR"

NUME CONDAMNARE CÂND POATE IEȘI
Cristian Borcea 6 ani şi 4 luni vara/toamna lui 2017
Ioan Becali 6 ani şi 4 luni martie 2017
Victor Becali 4 ani şi 8 luni iulie 2016
George Copos 3 ani şi 8 luni liberat pe 7 aprilie 2015
Mihai Stoica 3 ani şi 6 luni liberat pe 15 februarie 2016
Jean Pădureanu 3 ani şi 4 luni liberat pe 18 iunie 2015
Gigi Neţoiu 3 ani şi 4 luni liberat pe 23 decembrie 2015
Gică Popescu 3 ani, o lună şi 10 zile liberat pe 4 noiembrie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  10 Iunie 2016, 08:39

Astia o sa mai stea mult si bine la pastrare....

gabrinho13
gabrinho13  •  09 Iunie 2016, 18:54

La multi ani (cu executare)!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează