GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AREST

Un apropiat al lui Adrian Mutu și al mai multor oameni de fotbal a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc!

sursa foto: sursata
sursa foto: sursata

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 23:30

Alexandru Mihăilescu, zis și Alex Copil Bătrân, a fost reținut miercuri după ce a fost prins în flagrant în parcarea unui mall din Pitești în timp ce făcea trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul ar fi cunoscut ca făcând parte din anturajul lui Adrian Mutu, fostul lider al naționalei României, anunță Libertatea.

Mai mult, sursa citată anunță că bărbatul e bănuit că din 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe toată raza județului Argeș, dar și în București.

Potrivit DIICOT, anchetatorii caută să destructureze o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc. Procurorii ar fi descins la locuința lui Alexandru Mihăilescu atât din Pitești, cât și din Ștefănești, acolo de unde și este bărbatul.

„În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor. Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu”, se arată într-un comunicat al polițiștilor. 

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  07 Februarie 2019, 11:56

Spune-mi cu cine te împrietenești ca sa-ți spun cine ești !!! Ce îmi este Mutu sau Reghe , ce îmi este traficantul de droguri !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează