GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Un boxer profesionist a jucat într-un film porno gay: ”Eram drogat! Nu îmi mai amintesc nimic”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 18:49

Yusaf Mack, cunoscut pe ring și ca ”Mack Attack”, a devenit actor într-un film pentru adulți. Sportivul a recurs la acest gest pentru că avea nevoie de bani.

Pentru rolul său, Yusaf a primit 5.100 de euro. Boxerul a declarat, însă, că nu își mai amintește nimic, deoarece a fost drogat în timpul lor. În film, el joacă în scene fierbinți alături de alți doi bărbați.

”Toată viața am fost un bărbat fierbinte. Însă chiar îmi plac femeile! Singura dată cînd am fost atins de un alt bărbat a fost doar în ring, în timpul meciurilor de box”, a ținut să precizeze Yusaf.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează