GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Un fost jucător al Stelei a căzut în plasa celor de la Times New Roman: "Bă, tată, ce vă mai place prosteala" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 18:21

Marin Barbu (58 de ani), fost jucător al Stelei, în prezent șef al centrului de copii și juniori de la Juventus Colentina, a fost păcălit de un articol al siteului de satiră TimesNewRoman.ro.

Site-ul respectiv a luat în râs situația cu nava militară rusească scufundată zilele trecute de un vapor cu oi plecat din România. Conform timesnewroman, vasul de război ar fi fost pe cale să readucă în România tezaurul trimis spre păstrare în Primul Război Mondial.

Marin Barbu n-a lăsat să treacă nesancționată o asemenea știre și a comentat pe pagina de Facebook a celor de la Times New Roman: "Hahahaha! Ce minciună gogonată! Bă, tată, ce vă mai place prosteala".

barbu

Save

Save

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mioriticul
mioriticul  •  04 Mai 2017, 23:00
Postat de mioriticul pe 04 Mai 2017, 20:52

In sfirsit un articol, in care nu-i vorba de ***!

Nene moderatoru', spune-mi te rog, care din denunirile meseriei ce are de a face cu cresterea, mulgerea, tunderea, paza si vinderea *** nu ti se pare jignitoare? In loc de 'oier' aleg cu drag pastor, cioban, sau altceva, ce-mi propui tu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  04 Mai 2017, 20:52

In sfirsit un articol, in care nu-i vorba de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  04 Mai 2017, 20:33

Primesti si bani pentru un asemenea articol ilogic?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează