GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COLECTIV

Un jucător care a trecut prin Liga 1 s-a implicat direct în ajutorarea unei victime din Colectiv

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 16:34

Robert Veselovsky, portarul care a jucat în Liga 1 la Universitatea Cluj iar acum evoluează în Cehia, la Mlada Boleslav, a decis să se implice direct în ajutorarea unei victime din clubul Colectiv.

Goalkeeperul (30 de ani) vrea să vîndă tricouri speciale fanilor din Slovacia, Cehia și România, iar banii încasați să meargă la Pavlos Popovici, un copil de 16 ani care a suferit arsuri extrem de grave și acum e internat într-un spital din Belgia.

"Ştiu că a trecut o lună şi jumătate de la tragedia din Colectiv, dar niciodată nu e prea tîrziu ca să te implici. Au fost multe lacrimi, multe poveşti şi mulţi eroi care merită respectul nostru etern, dar unul dintre ei mi-a atras atenția în mod special. Am citit despre Pavlos, un copil de 16 ani care şi-a salvat prietenul aflat într-un scaun cu rotile şi care apoi a fost rănit grav.

Aşa ceva citeşti doar în cărţi şi vezi doar în filme. Pavlos e un prieten extraordinar. Acum am aflat că are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru a-şi putea permite tratamentul şi cred că putem să contribuim cu toţii la asta. Eu, ca tată şi rocker, nu am putut să stau deoparte. Aşa că uitați la ce m-am gîndit: am făcut 45 de tricouri ca acesta din fotografie şi m-am gîndit să-i donez toate încasările din vînzări lui Pavlos. Şi pentru că vrem să strîngem cît mai mulţi bani, preţul unui tricou va fi 18 euro sau 80 de lei.

Dacă sînteţi interesaţi, scrieţi-mi un mesaj privat şi vă stau la dispoziţie cu detalii. Este şansa noastră să facem un gest care să conteze, aşa că hai să-l facem!", a scris Robert Veselovsky pe pagina personală de facebook.

49 de jocuri
 în tricoul Universității Cluj a bifat Veselovsky în Liga 1

 

I know it’s been one a half months since the Colectiv tragedy, but I think it’s never too late to get involved. There...

Posted by Robert Veselovsky Official on 15 Decembrie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  15 Decembrie 2015, 17:40

Respect Veselovsky !!! Mare om, Mare caracter !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează