GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROFESOR DE SPORT ACUZAT

Un nou scandal sexual în sport! Un profesor de educaţie fizică "s-a dat" la elevele sale în vîrstă de doar 10 ani

Petrescu este şi antrenor de fotbal la Zorile Coteşti
Petrescu este şi antrenor de fotbal la Zorile Coteşti

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 14:20

În România nu doar fotbaliştii sînt implicaţi în scandaluri sexuale, ci şi antrenorii. Dacă Tănase sau Pulhac au făcut valuri prin presa de scandal cu poveştile lor amoroase, au apărut şi cazuri mai grave, în care antrenorii sînt acuzaţi de agresiune sexuală asupra propriilor eleve.

George Petrescu este profesor de educaţie fizică şi sport în localitatea Coteşti(Vrancea) şi antrenor la echipa de fotbal din Zorile Coteşti. Pînă acum o lună doar un anonim, Petrescu a devenit o ţintă a presei după ce a fost acuzat că şi-a sărutat şi mîngîiat două dintre eleve, în vîrstă de doar 10 ani, multiplu medaliate la concursurile de atletism.

Deşi părinţii fetelor au făcut plîngere împotriva profesorului, Inspectorarul Şcolar Judeţean l-a scos basma curată, iar procurorii n-au avansat în dosarul împotriva lui Petrescu.

Elevele agresate au oferit declaraţii pentru Vrancea Media în care povestesc mai multe episoade în care au fost "abordate" necorespunzător de către profesor.

“I-am spus de mai multe ori lui Petrescu că nu este corect şi moral ceea ce face, dar a zis că nu e adevărat. Însă lucrurile stau altfel. Există cel puţin 7 – 8 fete care pot să confirme ceea ce susţin acum, în sensul că Petrescu le lua şi le pipăia acolo...", este declaraţia lui Corneliu Panait, cel care le-a transferat pe fete de la Coteşti la Focşani, pentru a le scăpa de influenţa lui Petrescu.

Vezi AICI VIDEO cu mărturiile elevelor agresate de Petrescu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează