GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

Un polițist a fost acroșat și târât pe carosabil de un conducător auto aflat pe sens interzis! Șoferul e acuzat de ultraj

Captură antena3.ro
Captură antena3.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 18:47 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 18:49

Un agent al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, aflat în timpul serviciului, a fost acroşat şi târât pe carosabil de un conducător auto care circula pe sens interzis.

Incidentul s-a petrecut joi, la prânz, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, informează Poliția Locală București pe Facebook.

„Aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţistul local din cadrul D.G.P.L.C.M.B. a observat, în trafic, un autoturism ce se deplasa neregulamentar, pe o stradă cu sens unic de circulaţie. La semnalul efectuat de către agentul P.L.M.B., conducătorul auto a oprit autoturismul, dar a refuzat legitimarea. 

Mai mult, nerespectând indicaţiile poliţistului local, a încercat să întoarcă maşina pe sensul regulamentar de mers. Observând manevra, agentul a pus mâna pe volanul autoturismului şi, pe un ton ferm, a cerut, din nou, şoferului să oprească motorul şi să prezinte actele. În vârstă de 30 de ani, N.A., a refuzat să se supună somaţiei şi s-a pus în mişcare cu poliţiştul agăţat de portiera maşinii şi oglinda retrovizoare. 

A oprit după câţiva zeci de metri, după ce a ajuns într-o zonă cu trafic intens din apropierea Autogării Filaret. După stabilirea identităţii, conducătorul auto recalcitrant a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor de circulaţie şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, sub coordonarea unităţii de parchet competentă teritorial, lucrătorii Poliţiei Naţionale efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, scrie în comunicat.

VIDEO Gafă incredibilă făcută de o polițistă la Piața Universității: „Tot eu eram vinovat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close