GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Un senator sare în apărarea inculpaţilor din Dosarul Transferurilor: "Nu-i băgaţi după gratii!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 14:09

8 oameni din fotbal au primit pedepse cumulate de 40 de ani de închisoare în Dosarul Transferurilor şi primesc susţinere publică din partea unui senator.

"Îmi doresc ca aceşti oameni care au investit, chiar dacă au păcătuit, să nu ajungă după gratii. Au prejudiciat statul? Foarte bine! Să plătească taxe şi penalităţi. Aceşti oameni nu sînt pericole publice! Mi se pare un exces de zel al justiţiei", a spus Dumitru Pelican la GSP TV.

O eventuală decizie definitivă de condamnare a acestora ar fi un dezastru pentru fotbalul românesc, crede Pelican:

"Mă rog la Dumnezeu să-şi dovedească nevinovăţia. Putem avea un fiasco total în fotbal şi să mai rămînem cu cel mult cinci echipe".

Dumitru Pelican e fost comentator sportiv şi actual senator al Partidului Conservator.

557311-552220-pedepse.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
floranceee
floranceee  •  06 Februarie 2013, 12:19
Postat de id_valentin pe 05 Februarie 2013, 22:28

Mizeria asta de parlamentar Pelican ar trebuie rupt in bataie, eu i-as rupe capul lui intai pt tampeniile declarate...

sa fie anchetat si Pelican!! ce a facut si l......... asta de pelicat in ultimii ani pentru sport? Va spun eu NIMIC!!!

prick
prick  •  06 Februarie 2013, 11:46

MAFIE !!!! Oare chiar atat de indobitociti au ajunns sa ne creada. Acest om ar trebui suspendat sin functia sa, ori de nu presa sa isi faca si ea rolul in societate si sa forteze astfel de hoti sa-si dea demisia. Cum poti tu ca reprezentant al statului sa propui apararea hotilor, nerespectarea legii si inegalitatea intre cetateni pe ratiuni financiare. A spus omul clar prin asta: Cei care au bani ar trebui iertati pt incalcarea legii. Asta ar trebui deportat in Siberia si retrasa cetatenia. GSP si restul presei incepeti sa va faceti datoria fata de societate si fata de tara!, Fortati demisia si anchetarea unor astfel de oameni prinsi in tot felul de increngaturi mafiote.

paul_bobo
paul_bobo  •  05 Februarie 2013, 22:32

eu cred ca e corect asa....ati vazut voi ceva schimbare n fotbalul romanesc dupa ce l au bagat pe penescu la zdup...nu......au vazut o schimbare 2500 de oameni care lucrau in supermarketurile PIC....au distrus 2500 de familii..au distrus venitul statului din impozite si salarii....au facut mai mult rau...judecatorii p@@lii......penescu ca sa scape de pedeapsa trebuia pus sa renoveze si sa doteze 1-2 spitale....copos la fel....borcea sa faca 2-3 cantine ale saracilor....samsarii sa faca 2 centre de copii......sa vedeti ce bine era......

Vezi toate comentariile (48)
Comentează