GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA UNIȚI PENTRU MIHAI NEȘU

UNIȚI PENTRU MIHAI NEȘU / Numele mari ale fotbalului românesc sunt astăzi la Oradea, pentru un triunghiular spectaculos » Declarații emoționante la conferință. Neșu: "Să nu vă pierdeți credința și dragostea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 10:42

Nume mari din fotbalul românesc participă la Gala Uniți pentru Mihai Neșu, care are loc astăzi, începând cu ora 16:00, la Oradea.

Echipa UEFAnstasticilor Stelei, a legendelor naționalei României și cea a prietenilor lui Mihai Neșu se întâlnesc într-un triunghiular de senzație.

Ionuț Lupescu, Gică Hagi, Gică Popescu, Claudiu Keșeru, Răzvan Marin, Cosmin Vâtcă, George Ogăraru, Mirel Rădoi, Florin Lovin, Dorin Goian, Adrian Ilie, Costel Gâlcă, Ianis Hagi și Nicholas Popescu sunt doar câteva dintre numele care vor participa la acest eveniment.

Gala va începe la ora 16:00 și va putea fi urmărită în direct la TV Digi Sport. Într-o postare de pe pagina de facebook a fundației, organizatorii anunță că se mai găsesc bilete și astăzi pentru evenimentul caritabil de pe arena "Iuliu Bodola"

"Dragi susținători,

Au mai rămas bilete de vânzare. În special la peluze, colt și ff puține la tribuna. Am hotărât sa sa se mai vândă și azi la stadion începând cu ora 9 și pana la ora 14 sa ajungă și cei de afară orașului. Va dorim succes sa mai găsiți!

De la ora 14.30 sesiunea de autografe iar de la 16.00 start meci".

CE A SPUS MIHAI NEȘU LA CONFERINȚĂ:

"Am stat azi noapte și m-am gândit ce o să zic. Nu mi-am imaginat niciodată că voi sta la masă cu asemenea fotbaliști, pe care îi urmăream când eram mic. Le mulțumesc că și-au rupt din vacanța lor pentru a veni aici. Sper să iasă ceva frumos, pentru că s-a depus o muncă foarte mare. Toată lumea va fi bucuroasă, vă mulțumesc încă o dată pentru că ați venit. Greu îmi găsesc cuvintele. Mai bine mă întrebați voi și voi vedea ce vom răspunde. 

Dumnezeu m-a ajutat mult, să am mulți oameni cu dragoste mare pe lângă mine. Datorită lor am trecut peste multe și am ajuns cu fundația în acest prag. Fără ei nici evenimentul ăsta nu ar fi avut loc. Abia am așteptat să vin aici astăzi. Pe scurt, oamenii din jur m-au ajutat să trec peste accident. Îi sfătuiesc pe oameni să nu-și piardă credința și dragostea".

CE AU ZIS CEILALȚI INVITAȚI:

"E un eveniment pentru unul de-al nostru. Fotbalul în această zi își arată o față care nu a fost mult scoasă în evidență. Suntem alături de Mihai, împreună pentru o cauză nobilă", a zis Gică Popescu.

"Viața e o luptă, iar ce ne arată Mihai nouă stă în puterea mentală. Trebuie felicitat, trebuie susținut în ceea ce face. Noi încercăm să ajutăm, să alergăm diseară, să facem un eveniment frumos. Bravo, Mihai! Pentru tot ce ne arăți, ai puterea de a face ceva pentru ceilalți. În România, să te încerci să faci și pentru alții, nu doar pentru tine... mai rar din păcate la noi. E un lucru fantastic, incredibil, câtă putere poate să aibă acest om. Ne aplecăm în fața lui, suntem aici să-l sprijinim. Sperăm să vină multă lume și să ajute, pentru că e o inițiativă incredibilă. În România mai mult se distruge decât se construiește. Iar Mihai construiește lucruri frumoase", a precizat Gică Hagi.

"Înainte de toate îi mulțumesc lui Mihai pentru încrederea pe care ne-o dă. El este cel care ne ajută să trecem peste multe momente. Fac tot ce pot pentru a ajuta fundația, ca fost coleg al lui Mihai, mi-e greu să-l descriu pe el acum. A fost un coleg și un fotbalist senzațional, este un caracter deosebit, care merită tot respectul nostru", a zis Mirel Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
7clonareal
7clonareal  •  26 Mai 2018, 16:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  26 Mai 2018, 12:12

PENIBIL deja circul asta cu Nesu!!De cu il infiieaza unul din marii fantastatici??!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close