DIVERSE  ·  ALEGERI EUROPARLAMENTARE

UNPR, ce lovitură! Gabriel Oprea a anunțat că Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor candida la alegerile europarlamentare

Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor candida pe listele UNPR, partidul condus de Gabi Oprea, la alegerile europarlamentare din luna mai
Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor candida pe listele UNPR, partidul condus de Gabi Oprea, la alegerile europarlamentare din luna mai

Sambata, 02 Martie 2019

Gabriel Oprea, 58 de ani, președintele UNPR, a anunțat astăzi că fostul tenismen Ilie Năstase, 73 de ani, și fostul antrenor Anghel Iordănescu, 68 de ani, vor candida pe lista partidului la alegerile europarlamentare din această primăvară.

Suntem deosebit de onorați să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioți români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai țării noastre, care au susținut și au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte țara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimiși de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români și nu au făcut altceva decât să ne denigreze țara.

Îi cunosc pe acești doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier și venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreședintele american Joe Biden. Aveam cu toții emoții, să iasă totul bine.

L-a așteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câștigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrățișat pe Ilie Năstase și l-a întrebat: «Dacă îmi las și eu părul lung, mă fac și pe mine general?» Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase!

Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viață. A fost și senator UNPR. Aceștia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare și lasă moștenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votați, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European”, a declarat Gabriel Oprea, potrivit Mediafax.

  • Ilie Năstase și Anghel Iordănescu au mai fost implicați în politică și în trecut. „Nasty”  a candidat în 1996 la primăria Capitalei, fiind și senator, la fel ca Iordănescu. 

Alegerile europarlamentare vor avea loc în România pe data de 26 mai 2019.

Vezi și: Ilie Năstase, condamnare în primă instanță! » EXCLUSIV Cum a reacționat fostul mare tenismen la aflarea veștiiAnunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus

Libertatea

Comentarii (21)

real09  •  03 Martie 2019, 00:05

Un *** si-o *** asta e tot ce poate da Romania. Felicitari

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0  •  02 Martie 2019, 23:20

Un pușcăriabil pensat, un *** au partid. O știre grozavă. Bravo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kellogg  •  02 Martie 2019, 20:59

2 dinozauri decedati mediatic. 2 fosile.

Vezi toate comentariile (21)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1