GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

UPDATE A cîştigat "lupta" cu Penitenciarul » Gigi Becali şi-a recuperat drepturile la Tribunal!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 17 iunie 2014 21:52

UPDATE Gigi Becali a cîştigat azi în instanţă împotriva sancţiunilor primite din partea comisiei Penitenciarului Poarta Albă, unde este încarcerat. Astfel, patronul Stelei şi-a recuperat dreptul la muncă, poate primi vizite şi pachete.

UPDATE Gigi Becali a cîştigat azi în instanţă împotriva sancţiunilor primite din partea comisiei Penitenciarului Poarta Albă, unde este încarcerat. Astfel, patronul Stelei şi-a recuperat dreptul la muncă, poate primi vizite şi pachete.

Gigi Becali a fost adus, azi dimineaţă, la Judecătoria Medgidia, unde a contestat decizia Penitenciarului Poarta Albă de a-i interzice dreptul la vizite şi la muncă, după ce a dat declaraţii presei cînd a fost lăsat o zi în permisie, anunţă Mediafax.

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a declanşat, în 14 mai, procedura disciplinară în cazul lui Gigi Becali, pentru o intervenţie telefonică în cadrul unei emisiuni televizate şi pentru comportamentul din perioada permisiunii din penitenciar, cînd a dat mai multe interviuri presei.

Gigi Becali a fost sancţionat cu suspendarea dreptului la vizită şi cu suspendarea dreptului de a primi pachete, timp de o lună. De asemenea, acestuia i s-a interzis să mai iasă la muncă, la Academia lui Gheorghe Hagi, pînă în luna septembrie.
Ulterior, Gigi Becali a contestat sancţiunea la judecatorul delegat din penitenciar.

Becali a avut, la mijlocul lunii mai, o permisie de 24 de ore, el declarînd la revenirea în unitatea de detenţie că a fost acasă, şi-a liniştit familia că este sănătos, nu este "chelios, bătrîn sau slăbit".

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
laurentyu1964
laurentyu1964  •  18 Iunie 2014, 08:43
Postat de dannicola pe 18 Iunie 2014, 08:02

A cistigat? Ce? Dreptul la pachet si vizite. Dar cu dreptul la munca este o problema. Nu este obligatoriu sa mai "munceasca" la Academia Hagi! Sa vedeti ce scandal face daca este trimis sa munceasca in alt loc. Va aparea iar cu gulerul cervical? Pentru "arogantele" lui conducerea penitenciarului asa ar trebui sa procedeze. Copos si Stoica lucreaza la timplarie, Borcea si Victor sunt "bibliotecari" (alti talentati!!), iar Becali este "sef"!! Vrea la munca, va rog sa ii faceti "placerea" conform pregatirii sale...

o sa lucreze la mamica ta

roadster1988
roadster1988  •  18 Iunie 2014, 08:23

conducerea penitenciarului si tribunalul face misto de cercopitec.se joaca cu viata idiotului.......bravo lor./

kilimanjaro
kilimanjaro  •  18 Iunie 2014, 08:08

De la lupta pentru prezidentie la cea de a capata drepturile de munca in...penitenciar. Urmarea logica si inevitabila a unei vieti de infractor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează