GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL LOTERIA 1

UPDATE Amînare în Dosarul Loteria 1 » Portretul lui George Copos, azi, la Tribunal, făcut de reporterul GSP: "Transfigurat şi îngîndurat"

Articol de - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 15:37

UPDATE Judecătorii au decis să amîne pentru 24 aprilie anunţarea unui verdict în Dosarul Loteria 1, în care George Copos riscă o nouă condamnare.

Fostul patron al Rapidului a fost adus încătuşat la tribunal şi a asistat la audieri.

"Părea transfigurat şi îngîndurat după perioada petrecută după gratii. Avea momente în care priveşte în gol şi îşi freca mîinile la fiecare cuvînt rostit de judecătoare. Ţinea în mînă un carneţel şi din cînd în cînd, îşi punea mîinile în cap", l-a descris pe omul de afaceri reporterul GSP prezent la tribunal.

În sala de judecată a asistat şi fiica lui George Copos, care după decizia de amînare, a privit cum tatăl său este transportat încătuşat către penitenciar. Omul de afaceri a fost susţinut şi de Dinu Gheorghe. Preşedintele Astrei, bun prieten cu Copos, a fost prezent şi el la tribunal, dar a plecat înainte de a se anunţa decizia de amînare.

----------------

George Copos riscă o nouă condamnare, în dosarul Loteria 1.

Azi, judecătorii Tribunalului Bucureşti ar putea rămîne în pronunţare în dosarul în care fostul patron al Rapidului este acuzat de evaziune fiscală.

Condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în acest caz, Copos a făcut apel şi termenul de azi ar putea fi ultimul. Instanţa a citat pentru audiere o fostă secretară a lui Nicoale Cristea, fostul şef al Loteriei, pentru a oferi lămuriri în cauză.

De asemenea, Copos este aşteptat la tribunal, unde va sta în boxa acuzaţilor.

În 29 ianuarie 2013, Judecătoria Sectorului 2 l-a condamnat pe Copos la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria 1, în care este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu ocazia vînzării unor spaţii ale firmei Ana Electronic către Compania Loteria Română.

În Dosarul Transferurilor, George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
kautz
kautz  •  21 Martie 2014, 17:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cum nu sti? asta este "inglez","e" in "ingleza si ceteste I(romaneste )". acum cred ca sti

bobinatul
bobinatul  •  21 Martie 2014, 17:08

Nu si-ar fi imaginat niciodata in zilele lui de glorie ca va ajunge aici. In sfarsit justitia si-a facut datoria cu acest individ.

cristid.
cristid.  •  21 Martie 2014, 16:11

Sper ca toti milionarii de carton din fotbalul romanesc sa infunde puscaria.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează