GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE Anunţul făcut azi de Traian Băsescu în privinţa graţierii lui Gigi Becali! Critică mass-media în cazul Gică Popescu: "Lipsă de cultură faţă de actul de justiţie"

Traian Băsescu la Congresul Avocaților 2014  foto: Administrația Prezidențială
Traian Băsescu la Congresul Avocaților 2014 foto: Administrația Prezidențială

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 13:40

UPDATE 12:25 Preşedintele Traian Băsescu a anunţat azi că a luat decizia finală în privinţa cererii de graţiere depusă de avocaţii lui Gigi Becali.

"Preşedintele Traian Băsescu a decis, vineri, 28 martie, neacordarea graţierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de graţiere a domniei sale. Decizia preşedintelui Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului graţierii", se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei prezidenţiale. (DISPONIBIL AICI)

Patronul Stelei afirma în interviul acordat în detenţie că e convins că preşedintele îl va graţia pînă de Paşte. Detalii AICI
----------

Preşedintele României, Traian Băsescu, a participat în această dimineaţă la congresul avocaţilor. Întrebat din nou dacă îl va graţia pe Gică Popescu, Băsescu a oferit exemplul german, unde preşedintele lui Bayern Munchen, Uli Hoeness a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare!

Gazeta Sporturilor a creat practic Dosarul Transferurilor prin investigaţia începută în 2006, însă preşedintele României a criticat mass-media.

"Preşedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare şi nu am auzit pe nimeni care să spună că trebuie scos din închisoare. În schimb, la noi sînt adevărate campanii. Este proba lipsei de cultură a populaţiei, a mass-media faţă de justiţie. Dincolo de a avea un cod penal modern, trebuie să avem şi o cultură pe justiţie, care e pilonul fundamental al democraţiei", a spus Traian Băsescu.

Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern, a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru o fraudă fiscală de 27 de milioane de euro. Iar Gică Popescu a fost condamnat în Dosarul Transferurilor alături de alţi 7 oameni din fotbal. Pedeapsa fostului căpitan al echipei naţionale este de 3 ani, o lună şi 10 zile.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (114)
omar09
omar09  •  28 Martie 2014, 22:11

O CHESTIE E CLARA ,NU MAI AVEM GENERATIA DE ,AUR, cineva se intreaba de ce ? de ce bosnia hertegovina si alte tari bananiere au trecut inaintea ROMANIEI, in clasamentul FIFA,?PT ,ca am avut conducerea de pana acum , pe sandu ,pe dragomor , putregaiuri din fosta nomenclatura , .Acum ca a esit la suprafata , mismasurile interlopilor becali , cu supusi de popescu si alti . TREABA TREBUIE DUSA PANA LA CAPAT . CINE E VINOVAT TREBUIE SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE..Acum asteapta ,clementa PRESEDINTELUI? .Dar cine a furat o bicicleta si a ajuns coleg cu jiji becali? ala ce zice ? si eu vreau sa .............SANTE-TI PENIBILI. SA MOARA JIJI IN PUSCARIE.

mama.is.here
mama.is.here  •  28 Martie 2014, 18:56

cica I-au dus Maibach-ulla puscarie sa aiba pe ce se urca cand bate steaua!

david127
david127  •  28 Martie 2014, 18:06

Foarte bine,ai gresit platesti !

Vezi toate comentariile (114)
Comentează