DIVERSE  ·  DNA

UPDATE Avocatul lui Gheorghe Ştefan face un anunţ de ultimă oră: "Va fi reţinut"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 13:09

Astăzi au loc noi audieri la DNA în dosarul licenţelor Microsoft. Printre cei care au fost chemaţi azi se numără şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. 

"Am fost adus degeaba", a declarat conducătorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ înainte să fie dus de poliţie în sediul DNA.

Mediafax informează că procurorii DNA au emis pe numele lui Gheorghe Ştefan un mandat de aducere, acesta fiind ridicat de poliţişti şi dus cu o maşină la sediul DNA.

UPDATE Gheorghe Ştefan va fi reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA şi va fi prezentat instanţei cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Pentru Gheorge Ştefan la ora aceasta nu avem decît că, prin ordonanţă, se pune în discuţie infracţiunea de trafic de influenţă şi spălare de bani. Am fost anunţaţi deja că va fi reţinut şi că urmează să se desfăşoare activităţi care au ca scop final arestarea preventivă.

Se discută de transferuri de 4 milioane de euro, operaţiuni financiare făcute în vederea susţinerii acestui proiect de licenţe Microsoft", a declarat, luni avocatul Catalin Dancu conform RTV.net.GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (9)
strajerul  •  27 Octombrie 2014, 21:38

... numai voi, cei mai smecheri paparazi deja ati facut up.date..... a propos, cuvantul "upd@te" pt ce este banat?

strajerul  •  27 Octombrie 2014, 21:36

... "Procurorii DNA decid acum daca ii retin pe Stefan si pe Cocos"...

strajerul  •  27 Octombrie 2014, 21:36

" Gheorghe Ştefan va fi reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA şi va fi prezentat instanţei cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile." ce chestie.... toate televiziunile de stiri afiseaza: "Procurorii DNA decin adum daca ii retin pe Stefan si pe Cocos", numai voi, cei mai smecheri paparazi deja ati facut , mai mai....

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1