GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME PENTRU BORCEA

UPDATE Borcea: "Asociaţii mei au sesizat FBI-ul pentru a se deschide ancheta" » Replica lui Negoiţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 16:20

UPDATE Cristi Borcea a dat detalii în privinţa anchetei de fraudă bancară pornită de FBI şi care vizează restaurantul său de la Miami.

"Am discutat cu asociaţii mei în această dimineaţă pentru a avea toate detaliile acestui subiect prezentat tendenţios în ziarul lui Ionuţ Negoiţă. În primul rînd, să ştie toată lumea, eu nu mă implic în managementul restaurantului, nu am vreo funcţie de conducere! De acest lucru se ocupă asociaţii mei. Restaurantul a fost declarat cel mai bun din Hollywood (n.r. - statul Florida), iar meritul le aparţine asociaţilor mei.

Dacă existau nereguli, restaurantul nu ar mai fi fost premiat, nu mai funcţiona, iar asociaţii mei ar fi dat socoteală, vă daţi seama! Mai departe, pentru a informa corect opinia publică, reprezentanţii unei bănci ne-au anunţat că au apărut unele nereguli cînd s-au efectuat unele plăţi cu carduri bancare în restaurantul nostru. Aşa cum este normal, am sesizat imediat organele abilitate pentru a fi deschisă o anchetă. Din punctul meu de vedere este un subiect prezentat cu răutate din motive lesne de înţeles. Nu mă ocup cu astfel de lucruri, toate afacerile mele sînt în conformitate cu legile", a afirmat Borcea pentru Mediafax.

În replică, Ionuţ Negoiţă a declarat că nu are nicio implicare în demersul jurnalistic efectuat la ziarul pe care îl patronează: "Eu de o săptămînă sînt în Franţa, la schi, nu am nici o treabă cu asta. Eu îi las pe jurnalişti să îşi facă treaba aşa cum ştiu ei. Dacă aveam ceva de spus despre Borcea o făceam, aşa cum am mai făcut-o. E un subiect jurnalistic, iar dacă domnul Borcea are ceva de lămurit, să o facă. Eu i-am întrebat pe ziarişti dacă totul e obiectiv şi fundamentat şi mi-au spus că da. De asta există presa, ăsta e rolul ei".

-----------

UPDATE Cristi Borcea a oferit pentru GSP.ro o reacţie în privinţa acuzaţiilor de fraudă bancară la restaurantul său de la Miami. Fostul acţionar dinamovist e convins că întreaga poveste este doar o răzbunare din partea lui Negoiţă:

"Nu mă interesează astfel de răzbunări ieftine, ştim noi din partea cui. Eu am alte probleme mai importante pe cap. Sînt nevinovat".

-------------

Afacerile lui Cristi Borcea din SUA sînt puse în umbră de izbucnirea unui scandal.

Mai mulţi clienţi ai restaurantului deţinut de Borcea la Miami au acuzat că s-au trezit cu conturile goale după ce au plătit cu cardul.
Între timp, mai mulţi păgubiţi au depus plîngeri, ancheta fiind preluată de FBI, care ar fi deschis o anchetă pentru fraudă bancară.

"Vreau să cer în instanţă închiderea restaurantului! Pe noi, de exemplu, ne-a servit un ospătar aflat în vizită în SUA, fără drept de lucru, care zicea că este din Braşov”, a explicat unul dintre păgubiţi.

Informaţia este dezvăluită de ziarul Ring, care aparţine acţionarului dinamovist Ionuţ Negoiţă. Omul de afaceri şi Cristi Borcea au pornit un adevărat război al declaraţiilor şi lupta s-a mutat la tribunal, Negoiţă acţionîndu-l în judecată pe fostul conducător dinamovist.

În Statele Unite, frauda bancară se pedepseşte cu condamnări de pînă la 30 de ani de închisoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
bdgeorge
bdgeorge  •  09 Februarie 2013, 18:50
Postat de prodemand pe 09 Februarie 2013, 00:14

Borcica e chiar amuzant. Daca cineva crede ca FBI se ocupa de fraude la shaormaria lui Borcica se inseala. .

da amice de fraude bancare se ocupa NUMAI FBI-ul in America...nu conteaza ca se produc la Fonduri care ruleaza miliarde pe an sau la o " shaormarie" cum spui tu .... asta e legea dar tu vrei sa pari mai destept....si dovedesti cat de fraier esti...

prodemand
prodemand  •  09 Februarie 2013, 00:14

Borcica e chiar amuzant. Daca cineva crede ca FBI se ocupa de fraude la shaormaria lui Borcica se inseala. .

andrei992
andrei992  •  08 Februarie 2013, 22:32
Postat de saviola2_8 pe 08 Februarie 2013, 17:38

haide, ma, fii serios:))) minoritatile raman minoritati, stai linistit, sper sa putem vorbi peste 50 de ani sa vezi ca am avut dreptate!:)))

Sunt de acord cu Saviola.Uitativa la filmul Idiocracy sa vedeti cum o sa ajungem.Tin sa te contrazic...se va chema Rromania, tara in care from regasi cat mai multi cetateni gen : ceafa lata cu lant de aur la gat, mercedes si manele la maxim!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează