GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

UPDATE Curtea de Apel a dat decizia finală în privinţa contestaţiei depuse de Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 14:05

UPDATE 14:00 Instanţa a respins contestaţia depusă de avocatul lui Mihai Stoica, de anulare a condamnării, informează Realitatea TV. Decizia este una definitivă, iar fostul manager al Stelei va rămîne în închisoare, unde va executa restul pedepsei.Pentru MM mai e o singură cale de atac, la Înalta Curte. Aceasta poate fi făcută doar în anumite condiţii, pe care Stoica e posibil să nu le îndeplinească.

Mihai Stoica a fost condamnat în Dosarul Transferurilor la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

-------

La ultimul termen, Stoica a izbucnit în plîns în faţa judecătorilor. “Nu a fost un semn de slăbiciune, nu am încercat să sensibilizez pe cineva, a fost - cred eu - o reacţie normală.

De la începutul acestui proces şi pînă azi, la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discreţie”, a scris MM pe facebook în urmă cu cîteva zile.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (243)
helioglobalus
helioglobalus  •  31 Mai 2014, 18:19

Băi pyzzdo, ce faci, plângi? Nu mai faci tu aroganţe cu ciobanul pârnăiaş? Dă jos egării ăia şi desfă larg buchyle, că la bulău pe iubeşte toată lumea...în grup!

badeadorian
badeadorian  •  30 Mai 2014, 23:44

Si inca ceva 'valahule' . Poate nu am facut nicio facultate , poate am facut doar un amarat de liceu . Oricum si in orice caz te bag sub masa la orice discutie fata in fata . Dar esti prea las pentru asa ceva . Contrazice asta daca ai 'cojones' si nu esti 'castrat de conjunctura' .

badeadorian
badeadorian  •  30 Mai 2014, 23:37
Postat de valah7mai1986 pe 30 Mai 2014, 23:16

Băicoi nu te mai face ca nu pricepi. Chiar dacă ai rămas repetent și data afara de la o facultate de stat și ți-ai cumpărat apoi o diploma de "Universitate tipografie" privata, te duce capul suficient ca sa știi ca o societate în insolventa care nu își respecta prevederile din planul de reorganizare asumat și nu își plătește salariații de 16 luni, legea prevede DECLARAREA FALIMENTULUI. _______ Voi mai existați doar pt ca în România legea se aplica doar când politicul da ordin. __ In orice tara membra UE se declara falimentul! Niciun stat care se respecta nu permitea sclavagismul de tip asiatic pakistanez din Ghiulesti cu salariați neplați cu anii.

Mai 'Farfuridi' ... chestia cu repetentia nu inseamna automat pierderea facultatii . Tu poate ai alte 'facultati mintale' si te duce capul doar sa speli varza si sa-ti dai cu presupusul precum o precupeata cu gura bogata si limite cat un picior de broasca . Ai niste SABLOANE de toata jena si cu toate ca 9 oameni din 10 iti spun ca esti fixist si sarit de pe fix ,in acelasi timp , tu iti vezi de menirea ta .

Vezi toate comentariile (243)
Comentează