GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE Dublă lovitură pentru Ioan Becali! Rămîne în închisoare, iar Tribunalul Constanța l-a anunțat cînd va putea face o nouă cerere de eliberare condiționată

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 10:16

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Azi a fost dus la Tribunalul Constanța pentru a vedea dacă i se aprobă solicitarea de eliberare condiționată. 

UPDATE 14:26

Ioan Becali va rămîne în închisoare întrucît Tribunalul Constanţa a admis constestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia privind eliberarea condiţionată a acestuia, decizia fiind definitivă. Totodată instanța l-a anunțat că Ioan Becali că va putea face o nouă astfel de cerere după 22 iunie 2016, anunță Mediafax. DECIZIILE SÎNT DEFINITIVE!

Tribunalul Constanța a judecat în urmă cu o săptămînă o altă solicitare de eliberare condiționată a impresarului. În acest caz Judecătoria Medgidia a dat o decizie favorabilă în noiembrie, însă aceasta a fost contestată de DNA.

Procuroarea DNA a spus atunci că Ioan Becali îndeplinește criteriul obiectiv pentru a putea fi eliberat condiționat (a efectuat o treime din pedeapsă), fără cele 90 de zile pe care le-a cîștigat prin scrierea a trei cărți.

Aceasta a anunțat însă că Becali nu îndeplinește criteriul subiectiv, pentru că n-ar fi dat dovezi de îndreptare, astfel că pedeapsa nu și-a atins scopul.

Rămîne după gratii și dacă i se aprobă cererea

Chiar și dacă lui Ioan Becali i se aprobă cererea, acesta nu va părăsi penitenciarul Poarta Albă. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă într-un alt dosar penal.

DNA l-a acuzat că ar fi mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București. În acest dosar mai apar numele lui Victor Becali și Cristi Borcea.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  22 Ianuarie 2016, 11:44

Da' lasati-l la beci! Ce sa caute afara? E frig.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează