GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OPERAȚIE

UPDATE Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat din nou azi » A fost transportat de urgență la Timișoara! Toate detaliile

Mirel Rădoi traversează momente dificile în familie
Mirel Rădoi traversează momente dificile în familie

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2019 09:54

Mihai Rădoi (35 de ani), fratele selecționerului U21 Mirel Rădoi, trece prin momente complicate după ce luni ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul patru al imobilului în care locuia din cauza unui conflict pe care l-ar fi avut cu soția sa.

UPDATE:

Mihai Rădoi a AJUNS LA TIMIȘOARA! Fratele lui Mirel Rădoi a fost dus cu ambulanța la Spitalul din Timișoara, unde a ajuns în jurul orei 18:15. A fost preluat imediat de medicii de la secția de Politraumatologie și a intrat direct într-o operație de fixare a fracturilor bazinului. Intervenția a fost efectuată de medicul Mircea Popescu și echipa sa. 

update:

La ora 15:40, medicii au decis transportarea lui Mihai Rădoi la Clinica Casa Austria din Timișoara. Transportul a fost făcut cu ambulanța deoarece condițiile meteo potrivnice nu au permis plecarea cu elicopterul. 

Știrea inițială

Mezinul familiei Rădoi, transportat luni de urgență la spital, a fost operat azi-noapte în zona stomacului de către doctorul Radu Iman la Spitalul din Turnu Severin. În urma impactului, mai multe organe interne ale lui Mihai Rădoi au fost afectate, iar intervenția chirurgicală a avut rolul de a-i stopa hemoragia din zonele respective. 

Mihai Rădoi a fost stabilizat și se află în continuare în comă indusă, următoarele zile urmând să fie decisive. 

Familia acestuia și-ar dori ca pacientul să fie transportat cu elicopterul la Timișoara, la Clinica Casa Austria, însă acest lucru nu e deocamdată posibil din cauza codului portocaliu de ceață din zonă. 

Mirel Rădoi a ajuns în această dimineață la spital pentru a-și vizita fratele, dar nu a dorit să facă declarații în fața presei. 


Mihai Rădoi și familia sa

Vezi și: VIDEO Momente dificile pentru Mirel Rădoi » Fratele său ar fi încercat să se sinucidă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  12 Februarie 2019, 11:36

Mireeeel Rădoi Este unul dintre noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează