GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RECURS

UPDATE Gigi Becali va rămîne în închisoare » Curtea de Apel a respins cererea patronului Stelei de a fi eliberat

Captură: România TV
Captură: România TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 18:15

UPDATE 18:12 / Curtea de Apel a respins cererea lui Gigi Becali de a ieşi din închisoare. Se aşteaptă motivarea deciziei!

Instanţa a susţinut faptul că cererea lui Gigi Becali este nefondată.

UPDATE 13:00 / Procesul lui Gigi Becali s-a încheiat. Judecătorii au rămas în pronunţare.

UPDATE 12:35 / Gigi Becali a luat cuvîntul: "Veţi lua o decizie sfîntă dacă îmi daţi drumul 3 luni", a spus Becali, conform Fanatik.

UPDATE 12:05 / Becali cere eliberarea pentru a se ocupa de contractele jucătorilor, aceştia neacceptînd să discute cu altcineva. Potrivit Fanatik, avocaţii au depus o hîrtie din care reiese că Becali este noul preşedinte al clubului.

UPDATE 11:45 / A început procesul lui Gigi Becali.

UPDATE 10:25 / Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală au ajuns la Curtea de Apel.

UPDATE 10:15 / Bourceanu este şi el prezent la proces.

UPDATE 10:10 / Conform Fanatik, Reghecampf a venit la Curtea de Apel cu o listă cu jucătorii care îşi încheie contractele în vară.

******

Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti va judeca recursul formulat de Becali împotriva deciziei date de Tribunalul Bucureşti, care-i respinsese cererea de întrerupere a executării pedepsei.


Judecarea recursului a fost amînată pentru că avocaţii au cerut timp pentru a studia dosarul şi pentru a depune probe.

Hotărîrea acestei instanţe va fi una definitivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (211)
teilandezu
teilandezu  •  15 August 2013, 10:25

sau pacali judecatorii . Un comportament anti-social de om bolnav , un om de nimic . Cum i-sa luat libertatea si-a aratat adevaratul caracter (soarice oparit ) , daca ii ia si banii , face transferul la Socola sau , si mai rau , la loc , cu verdeata . .Nu mi-e mila , mi-e sila de asemenea specimene care din pacate sint multe si pe pozitii de virf in societate

teilandezu
teilandezu  •  15 August 2013, 10:14

Pai ce facem oameni buni , i-l dam afara din Jilava pentru a nu intra stina in faliment !? Asa zice la dreptul roman ? Este pres. onorific si musai trebuie sa fie dat afara din Jilava ? Dar daca era titular ce facea , cerea daune ? Pai locatarii puscariilor se vor cu totii afara ,S-a intors justitia cu cur.ul in sus daca ii da afara din pirnaie pe toti infractorii pe motive puerile. Unde-i `razboinicul luminii`, unde-i Mihai Viteazu , Banul Piperei , unde-i SFINTUL arhanghel Mihail si Gavril care se pis.a si dadea clanta la toti procurorii !? E mic , e minuscule , e un nimeni .Jalnic , nu credeam ca exista un asemenea caracter .A incercat toate tertipurile posibile , doar doar va sensibi

maxwell22
maxwell22  •  15 August 2013, 01:04

Acum pe bune, ce motiv mai e si asta, cica dati-mi drumul sa ma ocup de contractele jucatorilor . El chiar crede ca cea mai mare problema a Romaniei este ca expira contractele jucatorilor de la stana ? :)))) ?

Vezi toate comentariile (211)
Comentează