GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMPETIȚIE

FOTO & VIDEO Vampire Trails 2021 » A fost spectacol pe cărările legendare ale castelului Bran

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 16:30 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 16:42

În acest weekend, cei mai curajoși mountain bikeri din România au acceptat provocarea Vampire Trails 2021 de a birui noaptea, frigul și limitele sportive.

În cadrul celei de-a doua ediții Vampire Trails de anduranță MTB, cei mai buni cicliști de profil din România au pedalat în ștafetă de câte doi, de la apus și până la răsărit, învingând tură cu tură urcările aprige din adânca pădure a castelului Bran.

Bogdan Duca și Ede Molnar (Dinamo BikeExpert SuperBet Racing Team), campionii en títre, și-au apărat trofeul câștigat în 2019, printr-un maraton forestier de peste 65 km, în vreme ce Suzanne Hilbert și Vlad Dobre (NoMad) au dominat la categoria Mixt, cu un total de 60 km pedalați prin frigul și întunericul castelului.

Traseul nocturn Vampire Trails 2021 a pornit din Parcul Regal al Castelului Bran și s-a pierdut într-un misterios labirint.

Drumul a urcat abrupt pe creasta care mult timp în istorie a fost hotarul Țărilor Românești, patrulat de grănicerii vremii. 

Riderii au coborât pe una dintre potecile redescoperite ale Principesei Ileana, unde stătea la povești cu toți cosașii locului și privea semețele vârfuri ale Munților Bucegi și Piatra Craiului.

+1 FOTO

Spre finalul traseului, în curtea castelului, traseul a devenit interactiv, perindându-se taman prin clădirile vechii vămi, chiar prin ușa secretă ce trecea din Valahia înspre Transilvania.

La ediția din acest an, cea mai mare provocare a fost aceea de a face față condițiilor meteo extreme. Pentru a câștiga, am fost nevoiți să regândim strategia și fiecare tur al cursei, astfel încât să putem ajunge la finiș.
- Bogdan Duca și Ede Molnar, câștigătorii categoriei masculin din cadrul Red Bull Vampire Trails 2021

Citește și:

Rasism pe „Puskas Arena”. Ce au făcut ultrașii maghiari când mingea era la Pogba sau Kante

UEFA, lovitură în disputa FCSB - CSA Steaua » Ce apare în programul pentru Euro 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează