DIVERSE  ·  TRAGEDIE

Vanessa Bryant, devastată! Un polițist ar fi făcut publice poze cu rămășițele lui Kobe și Gigi Bryant de la locul accidentului

Vanessa Bryant (37 ani), alături de Kobe Bryant, decedat într-un accident aviatic
Vanessa Bryant (37 ani), alături de Kobe Bryant, decedat într-un accident aviatic

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 15:52

Vanessa Bryant, soția fostului baschetbalist Kobe Bryant, care a decedat recent într-un accident de elicopter alături de alte opt persoane, printre care și fiica sa, Gianna Bryant (13 ani), este „devastată” după ce în presă au apărut informații conform cărora cel puțin un polițist ar fi distribuit fotografii șocante de la scena prăbușirii elicopterului.

Publicația Los Angeles Times a scris joi cum o sursă care a dorit să rămână anonimă a declarat că a văzut pe telefonul unei persoane cu funcție oficială fotografii de la scena accidentului. Informatorul a spus că în fotografii se puteau observa rămășițele victimelor.

9 victimeau existat ca urmare a accidentului aviatic

De asemenea, The Times a scris că Departamentul Șerifului a cerut în mod discret poliției ca orice fotografie de la locul tragediei să fie ștearsă, după ce un cetățean a declarat că a văzut cum un polițist a încercat să „impresioneze” mai multe femei arătându-le imagini greu de privit, într-un bar din Norwalk, California. 

„Violare nemaivăzută a decenței umane!”

Avocatul Vanessei Bryant, Gary Robb, a declarat că distribuirea acelor fotografii „ar fi o violare nemaivăzută a decenței umane, a respectului și a dreptului la intimitate al victimelor și familiilor acestora”. Acesta a cerut ca cei responsabili pentru distribuirea fotografiilor „să suporte cele mai grave consecințe posibile, și ca identitățile lor să fie făcute publice”.

Gary Robb a declarat că Vanessa a mers pe 26 ianuarie (data accidentului) la biroul șerifului și i-a cerut acestuia explicit ca zborurile în zona accidentului să fie interzise și ca zona să fie protejată de fotografi:

„Acest lucru a fost extrem de important pentru ea, întrucât și-a dorit să protejeze demnitatea tuturor victimelor și a familiilor acestora. Atunci, șeriful Alex Villanueva ne-a asigurat că toate măsurile vor fi luate astfel încât intimitatea familiilor să fie protejată, iar noi înțelegem că acesta a lucrat din greu ca să respecte aceste dorințe”, a declarat Robb.
 

Departamentul Șerifului din Los Angeles a anunțat vineri că investighează acuzațiile detaliate în ziarul LA Times.

Cele 9 victime ale accidentului aviatic:

  • Kobe Bryant, 41 de ani;
  • Gianna Bryant, 13 ani;
  • Alyssa Altobelli, 14 ani;
  • Keri Altobelli, 46 de ani;
  • John Altobelli, 56 de ani;
  • Payton Chester, 13 ani;
  • Sarah Chester, 45 de ani;
  • Christina Mauser, 38 de ani;
  • Ara Zobayan, 50 de ani.

Vezi și:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (1)
Carlos Mendoza  •  02 Martie 2020, 05:11

Mai ai multe talente ascunse, dragă?

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1