GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Verdict în dosarul lui Gabriel Tamaș: 3 ani de suspendare a permisului de conducere + amendă de 2.400 de lei

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 15:55

Gabriel Tamaș (36 de ani, fundaș central), fotbalistul Astrei Giurgiu, nu a fost prezent ieri la procesul în care a fost judecat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tamaş a fost reprezentat de un avocat, care a reușit să-i reducă pedeapsa acestuia. Astfel, din 4 ani de suspendare a permisului de conducere, jucătorul cu 67 de selecții în echipa națională a rămas cu 3 ani de interdicție.

De asemenea, fostul fotbalist al lui Hapoel Haifa trebuie să achite o amendă în valoare de 2.400 de lei. Avocatul a afirmat că lui Tamaș îi era frică să fie prezent în tribunalul de judecată și că este mulțumit de rezultatul obținut. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Gabriel Tamaș își dorește să revină la formația din Haifa și așteaptă o ofertă oficială, fiind în continuare foarte atașat de publicul israelian.

vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Detalii șocante din vestiar la un meci aranjat de Mircea Lucescu: „A intrat și ne-a zis că trebuie să dea gol Cami în minutul 1, ăla în minutul 10…”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează