GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE

Veste bună pentru MM Stoica! Comisia Penitenciarului Jilava i-a dat aviz favorabil pentru eliberarea condiționată

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 19:35

Mihai Stoica poate fi eliberat condiționat după ce a executat un an și nouă luni din pedeapsa de trei ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Decizia a fost luată azi de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care va trimite dosarul la Judecătoria Sectorului 4, anunță Mediafax.

Fostul manager general al Stelei a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată după ce Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava a constatat că întrunește condițiile necesare.

Judecătoria Sectorului 4 așteaptă acum avizul dat de Comisia Penitenciarului Jilava. Indiferent ce va decide apoi, decizia nu va fi una definitivă și va putea fi contestată la Tribunalul București, care în final va dispune eliberarea condiționată.

Mihai Stoica va avea interdicție de a lucra în mod oficial la club, însă Gigi Becali a anunțat că îl va lua în postul de consilier și probabil că va putea colabora cu Reghecampf foarte ușor.

Nu va avea însă drept de semnătură și post oficial în club, ceea ce înseamnă că nu va putea lua loc pe bancă, așa cum o făcea înainte să intre în închisoare. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
octavianus
octavianus  •  04 Decembrie 2015, 11:02

Nu sunt jurist si nu cunosc nici evolutia dosarului transferurilor, fac un comentariu "din ce-mi aduc aminte". Din cate imi aduc aminte cei doi eliberati de pana acum au prejudiciat 2 echipe Copos pe Rapid si MM pe Otelul Galati, si daca au fost condamnati este clar ca prejudiciul a fost dovedit, nu ma intereseaza cei doi, ma intereseaza daca statul si cele doua echipe si-au recuperat prejudiciul pentru ca ambele echipe sufera bine de tot la nivelul conturilor din banci iar statul saracul de el are o foame de bani....atat as vrea sa ma lamureasca cineva....libertatea lor sau incarcerarea lor ma lasa rece, zero valoare ambii...FZR !!

104772133226352
Petre Radulescu  •  04 Decembrie 2015, 10:37

Din primavara, staff-ul victorios al Stelei se va reintregi. Vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat! Steaua, nascuta pentru a invinge!

733963756732650
Gigi Ion  •  04 Decembrie 2015, 08:32

Incep sa tremure ***...stati linistiti *** ka tot steaua va lua campionatul..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează