GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Veste extraordinară primită de Cristi Borcea: Valentina Pelinel a născut azi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea +4   FOTO
Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 10:43

Cristi Borcea, 49 de ani, a devenit tătic de gemene în această dimineață. Valentina Pelinel, soția sa, a născut în jurul orei 08:30, la Maternitatea Giulești. 

Cristi nu s-a putut bucura însă de momentul fericit din viața sa, fiind în continuare încarcerat le Penitenciarul Rahova ca urmare a pedepsei cu executare din Dosarul Retrocedărilor. 

Borcea ajunge astfel la 9 copii cu patru femei diferite, iar un moment inedit s-a petrecut în această iarnă, la Poiana Brașov, când omul de afaceri s-a reunit cu toți cei 7 copii din partneriatele precedente. 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, cununați civil în toamna lui 2018, mai au împreună un copil un copil, Milan, venit pe lume în timp ce fostul dinamovist se afla în spatele gratiilor în condamnarea precedentă, din Dosarul Transferurilor. 

916484 cp 1371 +5 FOTO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lionforever
lionforever  •  01 Martie 2019, 18:02
Postat de Nicolae Dumitru pe 01 Martie 2019, 12:13

NU VĂ ÎNȚELEG COMENTARIILE RĂUTĂCIOASE CONTRA D-LUI BUTELIE!!! DACĂ OMUL LUCREAZĂ BINE ÎN PAT ȘI ARE PRODUCȚIE, CE AVEȚI CU EL???? DACĂ ARE DE UNDE PLĂTI CE A PRODUS, CE AVEȚI CU EL??? BRAVO LUI ȘI LA MAI MULȚI COPII

De unde are cu ce plati? De la faptul că te-a furat si pe tine si pe mine declarând sume mici si neplatind la stat? Romania tara de *** in care hotii fură stau 2 ani la pușcărie dar rămân cu milioane de euro. Ti se pare ok chestia asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  01 Martie 2019, 16:14

WHO CARES ?

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Martie 2019, 13:14

Arch!dezgustatoare poza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează