GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BRAZILIA

UPDATE Pele a revenit la secția de terapie intensivă: „E stabil” » Imaginea postată de fiica lui

Pele a revenit la secția de terapie intensivă: „E stabil”
Pele a revenit la secția de terapie intensivă: „E stabil”

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 23:08 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 01:36

Pele, 80 de ani, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, ajuns din nou la terapie intensivă, după ce a suferit o operație pentru a elimina o tumoare din colon.

UPDATE 17 septembrie - Pele e din nou la terapie intensivă

Fostul mare jucător brazilian Pele, 80 de ani, a fost internat din nou la terapie intensivă. „Are probleme cu refluxul gastric, dar rămâne stabil”, scrie presa sud-americană. Decizia a fost luată din precauție, pentru a monitoriza mai bine starea sa de sănătate.

Fiica lui, Kely, a postat o imagine alături de tatăl său și un mesaj mai lung: „Salut prieteni. Nu știu ce se întâmplă cu zvonurile, dar mesajele mele sunt în plină expansiune!!! În prezent există deja o neliniște care cutreieră lumea. Această fotografie a fost făcută chiar acum. Poartă o vestă pentru că este Santista (n.r. - din Santos) și frigul din Sao Paulo îl deranjează! Se recuperează bine și se încadrează în limitele normale. Scenariul normal de recuperare pentru un bărbat de vârsta lui, după o operație ca aceasta, este uneori cu doi pași înainte și cu un pas înapoi. Ieri era obosit și a făcut un mic pas înapoi. Astăzi au fost doi înainte! Vreau să mulțumesc din nou și mereu echipei geniale de aici, de la Einstein, și mai multă recunoștință pentru toată energia bună pe care o transmiteți”.

UPDATE 15 septembrie - Pele a părăsit secția de terapie intensivă 

Pele a fost scos de la terapie intensivă. Anunțul a fost făcut printr-un buletin medical eliberat de spitalul Albert Einstein. Potrivit comunicatului, recuperarea fostului mare fotbalist decurge bine.

Galvao Bueno, prezentator la postul de televiziune brazilian Rede Globo, a postat o fotografie cu Pele în mediul online. „Marea veste a zilei! Pele a fost scos de la terapie intensivă. Dumnezeu să te binecuvânteze, prietene!”, a scris el.

Pele a revenit la secția de terapie intensivă: „E stabil” » Imaginea postată de fiica lui
Pele // foto: Twitter

Știrea inițială - Pele va fi scos de la terapie intensivă 

Fiica lui Pele, Kely Nascimento, a anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că tatăl ei se simte bine și nu are dureri.

„Vreau să vă spun mulțumesc din suflet pentru toate e-mailurile și mesajele de dragoste pe care mi le-ați trimis. Nu am avut șansa să răspund la mulți, dar le citesc și mă simt îmbrățișată.

Se descurcă bine după intervenția chirurgicală, nu suferă și este într-o bună dispoziție (enervat că mănâncă doar jeleuri, dar va persevera). Se va muta într-o cameră obișnuită într-o zi sau două și apoi se va duce acasă”, a fost mesajul fiicei lui Pele.

Kely Nascimento: „Este puternic și va trece peste asta”

Pele este tratat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, acolo unde este internat din data de 31 august după ce i s-a depistat o tumoare la colon.

„Este puternic și încăpățânat, iar cu sprijinul și grija echipei geniale de la Einstein și cu toată dragostea, energia și lumina pe care lumea le trimite, va trece peste asta!”, a încheiat Kely Nascimento.

Pele, operat de urgență

Ajuns la spital pentru un control obișnuit, Pele a descoperit că are tumoare la colon. Cu toate acestea, fostul mare jucător este optimist și gata să lupte pentru viață.

„Dragi prieteni, vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de încurajare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și Dr. Miguel, ca să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon.

Aceasta a fost descoperită în timpul investigațiilor pe care le-am făcut săptămâna trecută. Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii.

Voi înfrunta acest meci cu zâmbetul pe buze, cu mult optimism și bucurie, pentru că vreau să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a scris brazilianul pe rețelele de socializare.

Inzaghi o avertizează pe Real Madrid, înaintea debutului din Champions League: „Inter va juca cu un cuțit între dinți”

FOTO Cristiano Ronaldo a oferit faza serii în Champions League » Ce s-a întâmplat după ce a lovit un steward

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează