GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Vica Blochina, atac dur la Piţurcă: "Îl interesează mai mult cazinourile decît propriul băiat!"

Vica Blochina încearcă să demonstreze că fiul ei este şi al lui Piţurcă
Vica Blochina încearcă să demonstreze că fiul ei este şi al lui Piţurcă

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 18:59

Vica Blochina continuă disputa de la distanţă cu fostul ei iubit, selecţionerul Victor Piţurcă. Fosta balerină l-a atacat dur pe antrenor, afirmînd despre acesta că este mai interesat de cazinouri decît de presupusul său fiu.

"Mi se par incredibil că fostul meu iubit este mai interesat de faptul că eu apar la tv decât de soarta copilului său. El pierde nopţile prin cazinouri şi nu este în stare să vină dimineaţa la proces. Pe el îl interesează mai mult cazinourile decît băiatul lui", a declarat Vica, potrivit click.ro.

Vica Blochina încearcă să demnostreze cu ajutorul instanţei că fiul său Edan, în vîrstă de patru ani, este şi copilul lui Piţurcă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
blue_sky
blue_sky  •  19 Mai 2012, 22:54

Mare nesimtita esti, se vede ca vii din fostul URSS, o parasuta care s-a cuplat cu unul casatorit si cu bani si dupa ce ca ti-a dat un apartament de 300.000 de euro tot nemultumita esti!Multe curve pe lumea asta!Bine iti face ca nu te mai baga in seama parasuto!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează