GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNIA

Vica Blochina recunoaşte că e în spatele rupturii dintre Piţurcă şi Mutu: "S-au certat şi s-au înjurat rău"

Vica Blochină se judecă acum cu Piţurcă pentru a-l determina pe selecţioner să recunoască că este tatăl copilului său
Vica Blochină se judecă acum cu Piţurcă pentru a-l determina pe selecţioner să recunoască că este tatăl copilului său

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 10:12

Lituanianca a povestit că Piţi îi poartă ranchiună ”Briliantului” pentru că, în urmă cu 12-13 ani, Mutu a încercat s-o ”agaţe” după o masă la Lido.

Diferendul dintre Piţurcă şi Mutu scoate la lumină istorii neaşteptate. În urmă cu două zile, atacantul lui Ajaccio a admis că ruptura cu selecţionerul ar putea avea rădăcini într-un eveniment personal, petrecut în urmă cu 12-13 ani. "Nu vreau să intru în detalii. A fost un lucru mărunt pentru mine", a încercat să pareze "Briliantul".

Dar iţele poveştii duc spre fosta amantă a lui Piţurcă, Vica Blochina, cu care antrenorul "naţionalei" are şi un fiu, Edan, în vîrstă de 6 ani. La Antena 2, lituanianca a confirmat episodul care a şifonat definitiv relaţia dintre Mutu şi Piţi: "Am fost la masă cu Piţi. În ziua respectivă, au venit la Lido şi Gigi Becali cu Adi. După ce am plecat, m-a sunat Mutu. Nu a fost vina lui, pentru că l-a pus Gigi. Eu i-am zis lui Piţi, ce era să fac? I-am explicat că fost un gest urît, dar că l-a pus Becali. Piţi s-a supărat, l-a sunat pe Adi, s-au certat şi s-au înjurat rău. Deşi ulterior s-au împăcat, Piţi i-a purtat ranchiună şi îi poartă şi acum".

35 de partide există în palmaresul "naţionalei" în care Piţurcă a fost pe bancă, iar Mutu în teren: 17 victorii şi 9 înfrîngeri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
vmdaniel
vmdaniel  •  07 Aprilie 2013, 10:10

dar daca copilu e a lui mutu?a,nu pentru ca vica e fata cuminte,se protejeaza cu ceilalti!

kristymin
kristymin  •  07 Aprilie 2013, 00:27

si asta e vedeta .....offfffffffffffffffffffff

timisorul
timisorul  •  06 Aprilie 2013, 23:03
Postat de robertino2 pe 06 Aprilie 2013, 01:33

- Vica, ce faci pepusa? Sunt eu, Mutu. - Te spun la Piti ca ma suni. - Gigi m-a pus, a zis ca-s mai frumos ca Piturca si sa incerc. E crestin adevarat, l-am crezut. - Nu e frumos la voi, daca nu va spun, imi da Piti 6-6 la ochi. .................. - Mutule, ce plm o suni pe rusoaica mea? - Bre, e din Lituania, nici asta nu stii. Idiotul lui Dostoievsky era din Rusia. - Lasa ca vezi tu! Praful si aurolacul sa se aleaga de tine! Nu te mai convoc. - Hai, bre, nea Piti, ne certam din atata lucru? Nea Gigi m-a pus. Vrei sa ramana Hagi cu cele mai multe goluri la nationala? - Imi stii punctul sensibil, zdreanto! Te iert.

Comentariul tău...:-))))))))))))))))))))))) Superb, Robertino, m-ai rezolvat de-o veselie, mai baga, te urmaresc :-))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează