GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CINE A FĂCUT ACCIDENTUL DIN '91?

Vicenţiu Iorgulescu: "Ştiu ce spun. În '91, cînd cu accidentul, Răzvan fusese la ziua mea"

Vicenţiu Iorgulescu şi Răzvan Lucescu au jucat împreună la juniorii Sportului. foto:newpulse.ro
Vicenţiu Iorgulescu şi Răzvan Lucescu au jucat împreună la juniorii Sportului. foto:newpulse.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 16:35

După ce Evenimentul Zilei a publicat materialul despre fata decedată în 1991, în accidentul produs pe drumul dintre Snagov şi Bucureşti de maşina lui Răzvan Lucescu, Vicenţiu Iorgulescu a oferit o nouă versiune poveştii.

"Se întîmpla pe 16 septembrie 1991. Răzvan, soţia sa, Ana Maria, şi încă vreo cîţiva apropiaţi fuseseră la mine acasă, unde am sărbătorit ziua mea de naştere. Dimineaţă, cînd au plecat, Ana s-a suit la volan. Îi înţeleg durerea domnului Miu, dar nu este adevărat ce spune. Din ce-mi aduc eu aminte, tînăra traversase jumătate de stradă şi s-a oprit pe axul drumului. Iar în momentul în care maşina lui Răzvan era la cîţiva metri, ea a făcut doi paşi în spate, speriată de un autoturism care vedea din Bucureşti. Cine este şofer înţelege foarte bine ce spun şi sigur s-a confruntat cu astfel de situaţii", a povestit Vicenţiu, fost coleg cu Răzvan la juniorii Sportului.

"Răzvan nu este genul care să se îmbete. Cred că atunci cînd am cîştigat titlul cu Sportul a băut un pahar de şampanie", a mai spus, pentru GSP.ro, fratele lui Gino Iorgulescu.

Ana Maria era însărcinată în cinci luni, în decembrie avea să o nască pe Marilu, fata cuplului Lucescu jr.

Citeşte AICI "Tatăl tinerei decedate îl acuză pe Răzvan Lucescu de moarte fiicei sale"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bigbelly
bigbelly  •  24 Ianuarie 2012, 00:21

Credeti-l, ca stie ce spune: "cand am castigat titlul cu Sportul (...)". Cand ati castigat voi vreun titlu cu Sportul?! :)) Asta si fra-su' sunt cheauni din nastere. N-au crescut cu lapte, ci cu bloody mary, au fost invatati de mici cu greutatile.

ghabriy
ghabriy  •  23 Ianuarie 2012, 20:53

deci sa intelegem ca la volan se afla Razvanel???????/

mihaienache
mihaienache  •  23 Ianuarie 2012, 19:32

vai cine vorbeste...in locu lui fugeam din romania

Vezi toate comentariile (10)
Comentează