GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI MAPN

Victor Babiuc, detalii din închisoare: "Am stat cu Gigi Becali în celulă! Arestările astea au avut un singur scop"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 21:38

Victor Babiuc, 75 de ani, fost ministru al Apărării, condamnat alături de Gigi Becali, 55 de ani, în Dosarul schimburilor de terenuri MApN, a vorbit despre perioada petrecută în închisoare cu patronul Stelei.

"Am stat cu Gigi Becali şi cu încă un om într-o celulă de 6. Duş făceam de 2 ori pe săptămînă, atunci cînd era apă caldă.

Nu mîncam de la ei, mîncarea era proastă. Mîncam brînză şi salam. Gigi mînca mai mult din ce primea de acasă. Mîncam mai mult în pat, că nu aveam masă în celulă.

Arestările astea au vrut să arate că justiţia îşi face datoria şi că oamenii care o atacă nu fac un lucru bun, indiferent de clasa socială din care fac parte", a spus acesta la Realitatea TV.

Victor Babiuc a executat o treime din pedeapsă, dar a fost eliberat pe 28 februarie după decizia luată de magistraţii Tribunalului Dîmboviţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
cobra_z
cobra_z  •  21 Martie 2014, 10:24

becali si nastase contra videanu, udrea si basescu...se trage cu dintii ca cei 2 sa ramana in puscarie pana se prescriu si faptele celor 3 din libertate...o justitie corecta nu evita sa finalizeze dosarele unei anumite clase politice...toti trebuiau la zdup...dar ca prostimea din Romania sa fie multumita si cei din occident ,au bagat in inchisoare doar pe cei cu imagine (un europarlamentar si un fost prim-ministru)...abia dupa ce acestia isi vor termina pedeapsa se pregateste sa intre mitica si sandu...suficient cat iar sa ne indeparteze atentia de la videanu,udrea si basescu adevaratii devalizatori ai bugetului Romaniei...

enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  21 Martie 2014, 09:13
Postat de roadster1988 pe 21 Martie 2014, 08:49

da bai,pentru ca se apropie pastele cailor cand va vi eliberat jiji.astia vor ca oamenii sa fie pregatiti

ai zis bine Pastele Cailor! in fiecare an, cu cateva luni inainte de Pasti, ciobanul ba isi dorea sa fie la nu stiu cate puncte distanta de nu stiu ce echipa, ba isi dorea sa fie eliberat din arest, mai nou, vrea sa fie gratiat! eu cred ca isi va ispasi toata pedeapsa. stiu sigur ca nu are nimic, isi pun gulerul la misto, totul este o facatura. acest razboinic al luminii stinse la ora 10 seara, acest Mihai Croitorasul cel Viteaz, Sf. Asteapta, Ursul Carpatin ce mananca din tomberoane etc, plange ca o peezda si a cerut de 15 ori gratierea pt toate motivele existente! un c@ c@t de om, o hahalera ce primeste exact ce a cautat!

roadster1988
roadster1988  •  21 Martie 2014, 08:49
Postat de djeurofighter pe 20 Martie 2014, 21:57

Ma, sunt eu nebun sau creste numarul de articolele cu puscariasi pe aici? GSP, sa va schimbati numele in GPR (Gazeta Puscariasilor).

da bai,pentru ca se apropie pastele cailor cand va vi eliberat jiji.astia vor ca oamenii sa fie pregatiti

Vezi toate comentariile (20)
Comentează