GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MITĂ PENTRU JUDECĂTOARE

Victor Becali urmează să fie eliberat condiționat! Decizia luată azi de magistrați

Victor Becali
Victor Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 17:46

În continuare încarcerat pentru pedeapsa primită în procesul "Mită pentru judecătoare", Victor Becali (57 de ani) primește o veste bună.

Conform stirileprotv.ro, magistrații au admis cererea de liberare condiționată a lui Victor Becali, acesta fiind închis până acum la Penitenciarul Jilava.

Liberat condiționat pentru pedeapsa din Dosarul Transferurilor, acesta fusese din nou închis în cazul "Mită pentru judecătoare", după ce, alături de Ioan Becali și Cristi Borcea, au încercat s-o mituiască pe judecătoarea Geanina Terceanu

De ce au fost acuzați

În acest dosar, Cristi Borcea și frații Giovanni și Ioan Becali au fost acuzați că i-au dat fostei judecătoare Geanina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în "Dosarul Transferurilor".

În prima instanță, magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate. Ulterior, Borcea și Ioan Becali au fost eliberați. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
127939151042796
Marcello Kazan  •  25 Octombrie 2018, 02:28

Victor Becali e UN MONSTRU UMAN... mult, mult MAI RAU decit Gh. Becali... MONSTRUL Victor Becali NU ar fi trebuit eliberat NICIODATA !!!... Sper ca eventual SA MOARA IN PUSCARIE.

apollon
apollon  •  25 Octombrie 2018, 00:24
Postat de albalbastru72 pe 24 Octombrie 2018, 19:30

Nenorocitul asta a luat 3 ani si judecatoarea 5 jumate.Nu cumva trebuia invers?Familiile astea de imbecali au distrus fotbalul romanesc.

Judecatoarea trebuia sa ia pe viata.

st.il.
st.il.  •  24 Octombrie 2018, 21:30

Eu nu i-aș fi dat drumu', l-aș mai fi ținut așa, "de control", că are o față de "sechestru" iar cu ăștia , habar n-ai când o comit din nou !...Așa măcar îl aveai pe ăsta , poprire pe "bunurile" familiei !...Păi nu ?...:))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează