DIVERSE  ·  CONTINENTAL CUP

Victorie categorică pentru naționala de minifotbal la Continental Cup » Fostul portar al lui Dinamo, Florin Matache, a înscris

Joi, 14 Martie

România, vicecampioana Europei, a câștigat primul meci de la Continental Cup, competiție care pune față în față cele mai bune 8 echipe de minifotbal de pe 4 continente. Turneul este la prima ediție. 

În jocul de deschidere al Continental Cup, „tricolorii”, antrenați de Marius Mitu, au trecut fără emoții de campioana Asiei, Irak, scor final 8-0. Meciul a avut loc în capitala Tunisiei, Tunis, anunță Federației de Minifotbal

Meciul a fost dominat categoric de România, care a marcat de 3 ori până la pauză și de încă 5 ori în repriza a doua.Printre marcatori s-a numărat și Florin Matache (36 de ani), fostul portar al lui Dinamo, acum goalkeeperul naționalei de minifotbal.  

România - Irak 8-0 (la pauză 3-0)
Goluri: Florin Matache, Cosmin Amarinei, Răzvan Plopeanu, Radu Burciu, Andrei Brașoveanu, Vlad Mocanu, Dragan Paulevici (2)

România: Florin Matache, Cosmin Amarinei (portari) - Răzvan Plopeanu, Radu Burciu, Andrei Brașoveanu, Vlad Mocanu, Dragan Paulevici, Șaron Chirică, Ionuț Alecu, Mircea Popa, Marian Boieșan, Sebastian Vasile și Andrei Cârstea
Antrenor: Marius Mitu

Din grupa României mai fac parte campioana Europei, Cehia și campioana Africii, Coasta de Fildeș. România va juca vineri de la ora 10:30 contra celor din Coasta de Fildeș și tot vineri, de la ora 18:30, contra Cehiei.

Din grupa B fac parte Tunisia, Anglia, Elveția și Guatemala. Cele două câștigătoare de grupă vor disputa direct finala Continental Cup, iar cele două locuri doi vor juca pentru bronzul competiției.

Pentru România, Continental Cup este primul turneu pregătitor și, de asemenea, cel mai puternic, pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în Australia, la Perth, la sfârșitul lunii septembrie, se arată în comunicatul Federației de Minifotbal. 

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off