GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REAL MADRID

VIDEO 3 încercări, 10 flotări pedeapsă dacă nu marchează » Cu el își exersează Ronaldo penalty-urile

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 19:46

Cristiano Ronaldo își pregătește fiul pentru a-i călca pe urme și se și distrează. Îl ia pe Cristiano junior în sala de forță, dar și pe teren, unde îl învață să execute lovituri de la 11 metri.

Portughezul a stat între buturi, iar juniorul și-a exersat șutul. Înțelegerea a fost să marcheze măcar un gol din 3 încercări, altfel va face o serie de 10 flotări. Ronaldo s-a lăsat învins la ultimul șut, dar l-a pus oricum pe puști să facă flotările. Vezi, mai jos, imaginile!

"Vreau ca fiul meu să fie fotbalist. Eu sunt, vreau ca și el să fie. Cred că are calitățile necesare, are caracteristicile unui atlet. Binențeles, deocamdată e foarte mic, are 5 ani, dar iubește fotbalul, iar asta e un avantaj. Am acasă 30 de mingi, iar Cristiano se joacă mereu, adoră fotbalul.

Nu-l voi forța să se facă fotbalist pentru că asta vine în mod natural, trebuie să-și dorească el. Fiul meu va fi ceea ce-și dorește. Binențeles că-mi doresc ca el să fie fotbalist ca tatăl lui, un fotbalist de top" Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează