DIVERSE  ·  ACCIDENT

VIDEO Accident violent petrecut în București! O șoferiță începătoare a pierdut controlul mașinii din cauza telefonului

Luni, 23 Septembrie 2019, 17:32

Duminică, în zona Dimitrov din București, a avut loc un accident violent, din cauza neatenției unei șoferițe începătoare. 

Pe Șoseaua Mihai Bravu, în jurul orei 8 dimineața, o șoferiță a pierdut controlul mașinii și a intrat în gardul care delimitează linia de tramvai, distrugând o parte importantă din el.

Potrivit martorilor, șoferița a spus că s-a aplecat să ia telefonul mobil și a pierdut controlul mașinii. Aceasta nu a pățit nimic grav, dar mașina, un Renault Clio, a fost serios avariată. Nimeni nu a avut de suferit, șoferița având mare noroc că a scăpat fără răni serioase.

Telefonul… bata-l vina! TROSC! Participanti: Renault Clio condus de o soferita incepatoare; Locatie: Bucuresti, Bld. Mihai Bravu, 22.09.2019, ora 08:30; Pagube: vreo 4 segmente de gard separator, bot Clio praf, roata stanga fata rupta, etc… Fara vatamari corporale. Cauza accident: TELEFONUL (conform celor sustinute chiar de soferita). Din ceea ce a spus soferita, la un moment dat, s-a aplecat sa isi ia telefonul. Dupa ce am vazut clipul, as adauga ca s-a intins dupa telefon, dar tinandu-se si tragand (involuntar) de volan (se si poate observa – cu cateva secunde de a tavali gardurile, se uita spre dreapta si se apleaca usor). Am oprit imediat sa vad daca este in regula, nu a fost nevoie de ambulanta, a iesit pe picioarele ei din masina, constienta, un pic zgaltaita, dar in regula. Intre timp, au venit sotul soferitei care a sunat la 112, apoi Politia, Pompierii, cei de la STB, ADP (pentru garduri), hartogarie, agitatie sa elibereze si sa curete drumul (baia de ulei sparta, pata de ulei consistenta pe asfalt). Nu am avut voie sa mutam masina, cei de la Politie ne-au cerut sa o lasam pe loc pana ajung ei (dupa vreo 7-8 minute) si sa punem un triunghi pe sosea.

Publicată de Bogdan Motrescu pe Duminică, 22 septembrie 2019Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (7)

Juan Pablo de Medelin  •  23 Septembrie 2019, 22:10

Sâmbătă și duminică sunt zilele începătorilor de șofat... Mare grijă !!!

kordell  •  23 Septembrie 2019, 21:53
Postat de liviustefanvasile pe 23 Septembrie 2019, 20:30

Iti dai seama cat sunt de prosti ?Nici cu filmarea in fata nu recunosc masina.***?Era ceva raliu ? Sau care e legatura cu sportul?

Ce sport bre , asta e ziar de scandal !

liviustefanvasile  •  23 Septembrie 2019, 20:30
Postat de ovidiu.blatistu pe 23 Septembrie 2019, 19:48

Mașina este un Renault symbol

Iti dai seama cat sunt de prosti ?Nici cu filmarea in fata nu recunosc masina.***?Era ceva raliu ? Sau care e legatura cu sportul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1