GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  #ICEBUCKETCHALLENGE

VIDEO Adrian Mutu a acceptat provocarea lui Constantin Anghelache şi a făcut nominalizări neaşteptate pentru #IceBucketChallenge :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 17:55

Adrian Mutu nu a stat pe gînduri după ce a fost provocat de preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, să se alăture campaniei #IceBuchetChallenge.

Ideea a fost lansată de jucătorul de baseball de la Boston College, Pete Frates, a cărui carieră a fost scurtată de depistarea maladiei ALS (scleroză laterală amiotrofică).

Cei care sînt nominalizaţi au opţiunea de a accepta provocarea sau de a dona bani pentru cercetări care să ajute la tratarea bolii.

Mutu i-a nominalizat, la rîndul său, pe colegul de la Petrolul, Pablo de Lucas, pe antrenorul secund al naţionalei României, Valeriu Răchită, şi pe cîntăreţii Cabron, Alex Velea şi Antonia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (41)
conj
conj  •  21 August 2014, 11:06

Bine ca suntem campioni la copiat toate prostiile PR din Vest, spitalele din Romania se confrunta cu o grava criza de sange. Nimeni de la noi nu si-a propus sa faca o campanie pentru a determina populatia sa doneze sange, halal atitudine.

dash.berlin
dash.berlin  •  21 August 2014, 09:10

Foarte tare frate :| Astept cu interes sa-l vad pe Adi Minune(urcat pe scaun) impreuna cu Salam turnand o galeata cu apa in capul lui Vali Vijelie .

solomon_i
solomon_i  •  21 August 2014, 09:00
Postat de 4patraulea pe 20 August 2014, 20:02

batea la ochi, nu-l mai chema blackman la nationala in veci

Ca sa-i intre la inima, trebia s-o provoace pe Vica...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează