GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REMEMBER

VIDEO Cristi Minculescu dezvăluie când a fost ultima oară pe stadion la Craiova: „Am fost la nenorocirea aia”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 15:11

Cristi Minculescu (60 de ani), solistul trupei Iris, a fost prezent în studioul Viva în care a vorbit despre Unversitatea Craiova și despre ultimul meci al Științei la care a fost prezent.

„E o întrebare grea (n.r. când ați fost ultima dată un meci de fotbal?). N-am mai fost de foarte mult timp la un meci al Craiovei. Cred că ultima dată am fost cu Cenaclul la nenorocirea aia cu Benfica, pe 20 aprilie 1983 când au pierdut calificarea în finala Cupei UEFA. Au dat gol Balaci și Filipovici mi se pare. Făcuseră 0-0 la Lisabona și trebuia victorie la Craiova.

De atunci nu m-am mai dus. N-am avut timp. Voiam să mă duc, dar n-am mai ajuns. Inima tot acolo mi-a rămas. Orașul s-a schimbat mult. Ajung cam de 4 ori pe an la Craiova. Chiar peste 9 zile am spectacol acolo. Jucam fotbal cu marele Ilie Balaci la școala Obedeanu. Noi aveam reperele noastre în anii 60”, a declarat Cristi Minculescu pentru revista Viva.

VIDEO de la minutul 29:30 cu reacția lui Minculescu vizavi de Universitatea Craiova

 CV - Vocea Irisului

Cristi Minculescu a debutat la trupa "Harap Alb". La Iris a ajuns în 1980 şi a rămas până în 1982, când împreună cu chitaristul Adrian Ilie au înfiinţat trupa "Voltaj". Locul său la Iris a fost luat atunci de Dan Bittman. Voltaj, o formaţie cu personalitate prea puternică pentru acele vremuri, s-a desfiinţat în 1983.

Până la revenirea la Iris, în 1985, Minculescu a cântat alături de Andrei şi Ioana Păunescu în trupa "Totuşi", la Cenaclul "Flacăra". Formula actuală a formaţiei Iris, fondată în 1977, rezistă de 24 de ani: Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bas), Nelu Dumitrescu (baterie), Cristi Minculescu (voce). Din 2002 li s-a alăturat şi Relu Marin (clape).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2015926728443285
Cristina Petrovan  •  23 Ianuarie 2019, 13:52

Cred ca ar trebui sa va mai documentati! Oficial Cristi Minculesc nu mai face parte din trupa Iris , este doar Cristi Minculescu , caruia ii ador toate piesele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează