GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FC VASLUI

VIDEO Cum arată la 37 de ani Mike Temwanjera, jucătorul despre care Porumboiu spunea că „e la a treia dantură”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 14:14

Mike Temwanjera (37 de ani), fostul atacant al celor de la FC Vaslui, între 2007 și 2014, a revenit în România pentru a participa la un turneu caritabil. 

„E foarte frumos. Mă aşteptam să fie aşa. Am jucat mult la Vaslui şi mi-am dat sufletul pentru această echipă. Nu e o surpriză pentru mine, e un lucru frumos să văd atâția oameni la Sală. Vasluienii nici nu au cum să mă uite pe mine, un jucător care a evoluat până la ultima suflare. Aşa că Vaslui rămâne sufletul meu. Chiar am dat echipei mele de juniori numele de Vaslui. 

VIDEO Cum arată la 37 de ani Mike Temwanjera, jucătorul despre care Porumboiu spunea că „e la a treia dantură”

FC Vaslui înseamnă o familie. Practic, e ca şi cum ar fi familia mea. Pe amândouă le pun pe acelaşi loc. Acum sunt la academie, unde cresc jucători ca să-i pot vinde. Visul meu e să aduc 3-4 jucători când Vasluiul va avea din nou echipă în Liga 3”, a declarat Temwanjera, conform TV Telekom Sport.  

Porumboiu în 2013: „Eu și Mike suntem din aceeași generație, el e la a treia dantură” :))

Adrian Porumboiu, fostul patron al Vasluiului, glumea în 2013 pe seama lui Mike Temwanjera, despre care insinua că nu ar avea vârsta pe care o scrie în buletin:

„Temwanjera e mai bătrîn decât Gabi, dar Mike e un tip admirabil. Cred că Mike e deja la a treia dantură, asta apropo de cai de rasă. E jucătorul care a dat tot şi mai mult decît putea să dea dintre toţi jucătorii care au trecut pe la Vaslui. Noi ne permitem glume, pentru că sîntem din aceeaşi generaţie", a spus Adrian Porumboiu, conform Mediafax.

Mike Temwanjera a evoluat pentru FC Vaslui între 2007 și 2014, perioadă în care a reușit 39 de goluri în 174 de partide. 

Jucătorul din Zimbabwe a rămas în memoria fanilor pentru o declarație a finanțatorului Adrian Porumboiu, care afirma: „Nu cred că vârsta e o problemă. Mike Temwanjera cred că e mai bătrân ca mine şi dă tot ce are pe teren. Cred că Mike e deja la treia dantură, asta apropo de cai de rasă. Noi ne permitem să glumim, fiindcă suntem din aceeaşi generaţie”.

În prezent, Vasluiul nu mai are echipă în primele 3 ligi ale României. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Vă era dor de ea? Zuzana Kollarova și Adam Nemec trăiesc o viață de vis după ce s-au căsătorit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Decembrie 2019, 23:54

“Aşa că Vaslui rămâne sufletul meu. Chiar am dat echipei mele de juniori numele de Vaslui.” Africanii sunt oameni de nota 20!

cfrinho
cfrinho  •  19 Decembrie 2019, 02:39
Postat de steaua.libera pe 16 Decembrie 2019, 23:54

“Aşa că Vaslui rămâne sufletul meu. Chiar am dat echipei mele de juniori numele de Vaslui.” Africanii sunt oameni de nota 20!

Pot fi! :))) Dar sunt din pacate si imprevizibili.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Decembrie 2019, 02:30

Tot respectul pentru fotbalist şi mai ales pentru OMUL care nu a uitat limba română după atâţia ani ! Alţii, ca Gnohere, nici nu vor s-o înveţe...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează